cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Ginevra

GINEVRA
      

         

INSPIRATIE

GINEVRA este un oras cunoscut pentru producerea de instrumente de mare precizie, dar si pentru cladirile sale cu arhitectura bogata si pentru curatenie. Un model de inspiratie al Centrului european, Ginevra este potrivita pentru a intalni nevoile decorative ale celor ce iubesc frumusetea, dar care au un respect pentru o oarecare rigoare formala. Gandita pentru cei carora le place design-ul actual, cu unele concesii pentru detalii neo-clasice ce imbogatesc prin sobrietate.

CATEGORIE

Modern si neo-clasic. Seria de mobilier pentru bucatarie are un stil contemporan ce provine din Neo-Clasicism, cu finisaje lacuite mat si rame.

CARACTERISTICI

Ginevra are finisaj cu rama si panou central, insufletite cu tonuri pastelate, pamantii, care sunt disponibile impreuna cu elemente decorative ce permit o anumita versatilitate de compozitii intr-un stil pe care vi-l propuneti dumneavoastra. Este un model de mobilier pentru bucatarie elegant, potrivit pentru mobilarea atat a apartamentelor de la oras, cat si a caselor de tara renovate in stil contemporan. Materialul este MDF cu grosime de 22 mm, lacuit mat in culori variate, cu o rama de 6 cm latime si un panou central complet neted. Componentele structurale cu finisaj neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia. Manerele mobilierului au finisaj cromat.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Finisajele sunt disponibile in culori lacuite mat, precum White Calce, Sahara, Biscotto, Fango, Cacao si Fumo. 

    
              
 FINISAJE
MDF vopsit mat