cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Canova

CANOVA
      

         

INSPIRATIE

CANOVA reprezinta un mobilier pentru bucatarie nascut din referinta estetica si din senzatia de atingere a lemnului neprelucrat, cu fibre si noduri evidente. Lambriuri ale unei podele industriale, ale unei magazii, elemente fundamentale imbogatite cu nobilitatea lemnului. Lambriuri, placi de lemn transformate in usi, in mobilier, in parti ale vietii de zi cu zi.

CATEGORIE

Modern. Seria de mobilier pentru bucatarie nu are manere, avand un aer contemporan, cu finisaje de lemn de stejar.

CARACTERISTICI

Canova este un mobilier ce are un finisaj neted cu panou, ce mentine curatenia. Datorita formei usii, se evita utilizarea manerului. Acest model are un finisaj de lemn de stejar cu fibre vizibile, sustinut de un panou de lemn cu grosimea de 23 mm, cu un decupaj in partea superioara a usii, pentru o utilizare mai usoara a acesteia. Componentele structurale cu finisaj neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia. Mobilierul nu are manere.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Mobilierul pentru bucatarie este disponibil in urmatoarele finisaje: Oak Miele, Bianco, Sahara, Biscotto, Grigio si Inchiostro.

    
              
 FINISAJE
Furnir lemn