cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Brera

BRERA
      

         

INSPIRATIE

BRERA isi are originea intr-o intamplare. Mergand distrat prin Milano, gandind la o solutie pentru a crea un model dragut si competitiv fara manere, va treziti in aceasta zona plina de viata si inspiratie. Stand la o cafea, inconjurat de arta si de oameni tineri, a aparut si ideea de constructie a usii intr-o versiune fara manere, dar care nu necesita decupaj, dand continuitate proiectului Sunny. Uneori, nu formele sau materialele, ci emotiile ajuta la dezvoltarea unui nou model de mobilier pentru bucatarie, tehnica venind apoi in completarea lor.

CATEGORIE

Modern. Seria de mobilier pentru bucatarie nu are manere aparente, incadrandu-se intr-un stil contemporan. Sunt disponibile finisaje lacuite uni si finisaje de lemn.

CARACTERISTICI

Brera este o serie caracterizata in particular de design-ul extremitatii usii, care, multumita grosimii de 22 mm si profilului, permite accesul usor. Se evita astfel necesitatea unui maner atasat sau a decupajului usii. Este disponibil in 3 finisaje de lemn diferite si 5 finisaje lacuite uni, oferind o varietate de compozitii cu aspect contemporan. Componentele structurale cu finisaj neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Finisajele din melamina sunt disponibile in nuante precum Textured Woody (Bianco Cocco, Sahara si Grigio Torba) si lac uni (Bianco Calce, Sahara, Biscotto, Rosso Fuoco si Inchiostro), toate cu o grosime de 22 mm.

    
              
 FINISAJE
MDF melaminat, finisaj Woody  

MDF vopsit lucios, pe exterior