cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

B50

B50
      

         

INSPIRATIE

B50 este o colectie de mobilier pentru bucatarie ce contine toate finisajele disponibile din gama Berloni. Seria este inspirata de celebrarea celei de-a 50-a aniversari de la fondarea companiei Berloni, incluzand o multitudine de posibilitati tehnice si estetice. Finisajele sunt actualizate in fiecare an in functie de noile modele de bucatarii in stil modern.

CATEGORIE 

Modern. Seria de mobilier pentru bucatarie nu are manere aparente, incadrandu-se intr-un stil contemporan. Sunt disponibile toate finisajele din gama Berloni.

CARACTERISTICI

B50 este o serie care se bazeaza pe concepul mobilierului pentru bucatarie cu manere decupate, pozitionate sub blatul de lucru, cu finisaj standard cromat, sau optional, cu finisaj de lemn lacuit. Pot fi folosite toate finisajele din colectiile Berloni, cu grosime de 22 mm. Usile sunt prevazute cu un decupaj in unghi de 45°, pentru a facilita deschiderea acestora. Se pot prevede mici manere pentru sertarele aflate la baza mobilierului. Componentele structurale cu finisaj alb neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Sunt disponibile toate finisajele din gama Berloni cu grosime de 22 mm, care au un aer contemporan. Exista finisaje lacuite lucios sau mat.

    
              
 FINISAJE
Furnir lemn

MDF vopsit mat / lucios

MDF vopsit lucios, pe exterior

MDF melaminat, finisaj Deck

MDF melaminat, finisaj Woody

MDF melaminat

MDF melaminat, finisaj Plank

MDF melaminat, finisaj Wave

MDF melaminat, finisaj Plain

Inox

Sticla vopsita

Sticla decorata