cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Athena

ATHENA
      

         

INSPIRATIE

ATHENA este inspirata de mediul mediteran traditional si plin de savoare: bucataria traditionala, clasica, incantatoare, plina de atmosfera. Renascuta din stilul cotidian, si puternic influentata de culori si emotii ale caselor de pe insulele Marii Mediterane. Imbogatita de nuantele delicate ale naturii, de sezoane, de parfumul rozmarinului, de culoarea lavandei, de imensitatea marii. Ingredientele bucatariei influenteaza nuantele pastelate, viata de zi cu zi in aceasta parte de lume si nu numai.

CATEGORIE

Clasic. Seria de mobilier pentru bucatarie are un aer mediteran, cu finisaje patinate.

CARACTERISTICI

Athena are finisaje profilate, lacuite in diferite nuante pastelate. Finisajul are un aer clasic, desi mentine o geometrie liniara. Exista cateva caracteristici cheie, precum dulapuri inalte sau rafturi de biblioteca, ce lumineaza, armonizeaza si dau functionalitate mobilierului. Finisajul cu rama si panou central sculptat in panoul de MDF de grosime 22 mm, poate fi lacuit in culori uni sau furniruit antichizat. Formele mobilierului sunt drepte. Componentele structurale cu finisaj neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Mobilierul lacuit mat este disponibil in finisaje patinate precum Bianco Zinco (White Zinc), Avena (Oak), Deserto (Desert), Argilla (Clay), Smoke (Smoke), Acqua (Water), Lavanda (Lavender), Verde Nilo (Green Nile). Finisajul antichizat este disponibil pentru aceleasi nunate precum cel lacuit mat.

    
              
 FINISAJE
MDF vopsit antichizat