Nimic nu se compara cu senzatia placuta si cu relaxarea pe care ne-o ofera un dus cald la finalul unei zile obositoare. Sau dupa o zi friguroasa, in care tot ce am visat a fost sa ajungem acasa, sa facem un dus si apoi sa ne bucuram de un ceai cald in timp ce stam sub patura.

Din fericire, zilele de iarna s-au dus. Desi vremea inca nu vrea sa permita primaverii sa isi arate adevaratele ,,puteri” si sa ne bucure cu temperaturi ridicate, asta nu inseamna ca nu ne putem relaxa cu un dus mai cald la final de zi. Ce-i drept, dusurile fierbinti nu sunt recomandate, pentru ca pot face mai mult rau decat bine, insa dusurile calde, cu apa suportabila, cat sa ne incalzeasca sunt bine-venite.

 

Iar daca ne gandim la actiunea propriu-zisa de a face dus, intotdeauna va fi o discutie legata de cada sau cabina de dus. Si cu toate ca in ultima perioada tot mai multe persoane prefera cabina de dus, putem spune ca exista chiar o egalitate intre numarul de caz si numarul de cabine de dus. Desi, in cativa ani e posibil ca numarul cabinelor de dus sa il depaseasca pe cel al cazilor. De ce? Pentru ca ofera mai multe avantaje decat cazile: se curata mult mai usor, sunt mai simplu de folosit chiar si de catre persoanele in varsta de exemplu si confera un cu totul alt aspect baii. Trebuie sa recunoastem ca o baie are un aspect modern cand are amplasata o cabina de dus.

 

Iar pentru ca dusul sa fie relaxant, nu aveti nevoie doar de o cabina de dus, ci si de o baterie de dus de calitate. Poate o sa spuneti ca orice tip de baterie de dus este buna insa cand a fost ultima data cand nu v-ati enervat din cauza presiunii apei? Sau din cauza ca trebuie sa potriviti mereu temperatura apei in timpul dusului? Ori poate pur si simplu ati vrut sa stati mai mult timp in dus, insa va gandeati ca veti consuma prea multa apa.

 

Ei bine, daca o sa va indreptati atentia spre baterii de dus moderne, nu o sa va mai stresati cu aceste aspecte si o sa va bucurati de dusuri lungi, fara sa consumati prea multa apa si nici nu o sa va mai enervati in legatura cu temperatura apei.

 

Spre exemplu, puteti alege o baterie de dus termostatata, cum ar fi Grohe Grohtherm 800 Baterie cada si dus termostatata. Aceasta o sa va ajute sa va setati temperatura ideala a apei. Si nu doar atat: o sa va bucurati si de o apa mai curata, multumita filtrului pentru impuritati, de o functie care va permite sa setati temperatura maxima a apei (pentru a nu avea surprize neplacute) si de o tehnologie care va asigura un flux constant al apei si al temperaturii, indiferent de fluctuatiile ei.

 

 

Puteti sa alegeti si o baterie incastrabila, daca vreti un aspect minimalist al baii. Totul depinde de dorintele voastre, insa noi va recomandam sa acordati atentie si tehnologiilor care pot face experienta dusului una si mai placuta!