Cand planifici lucrarile de renovare a baii, cel mai probabil iei in considerare si posibilitatea sa adaugi o cabina de dus. Cu un astfel de element vei obtine o serie de avantaje functionale, insa aspectul unei cabine este unul deosebit, aceste elemente fiind nelipsite in baile cu aspect modern.

E usor sa te plictisesti de designul casei tale, iar innoirea pe plan material are efecte benefice asupra starii tale. Adaugarea unei cabine de dus in baie este o buna modalitate de a aduce ceva nou vietii si case, si ba mai mult, cabinele de dus sunt excelente pentru a construi un stil elegant care va starni admiratia tuturor.

Exista mai multe tipuri de cabine de dus, principalele categorii find cabinele separate si cele formate dintr-unul sau mai multi pereti de sticla care separa un spatiu al baii de altul. Desi dusurile deschise cu perete de sticla au un aspect modern, cabinele raman cele mai cunoscute tipuri. Acestea se potrivesc practic in orice baie, indiferent de dimensiunea acestora, si se pot gasi in diferite stiluri, potrivite unei multitudini de gusturi in materie de design.

Important la o cabina de dus este sa fie realizata din materiale simple si rezistente. Acest lucru va asigura durabilitatea cabinei si faptul ca te vei putea bucura de o baie in conditii perfecte pentru foarte multi ani.

Cabinele de dus vin cu anumite avantaje pentru orice om, majoritatea fiind sporite daca acestea sunt realizate din materiale de calitate. Cateva dintre acestea sunt:

Castig de spatiu - In casele mai mici si in special unde traiesc mai multi oameni, trebuie sa te folosesti la maximum de spatiul disponibil pentru a trai confortabil si a-i face fericiti pe toti. Baia poate fi una micuta si vesnic ocupata, astfel incat o cabina de dus va constitui un spatiu separat in care ai intimitate maxima si in care te iti desfasori in pace activitatile de igiena.

Castig de timp - Cel mai probabil tu si cei din jurul tau sunteti persoane ocupate. Atunci cand timpul devine o problema, iti doresti ca toate activitatile sa le realizezi intr-un timp cat mai scurt dar la fel de eficient. Cabina de dus eficientizeaza foarte bine pregatirile pe care le faci dimineata. Nu ai de asteptat pana se umple cada, avand posibilitatea sa faci un dus rapid dar foarte relaxant, asa cum cabinele de calitate inalta il ofera.

Intretinere usoara - Odata ce faci dusurile in interiorul unei cabine, cu siguranta nu vei stropi sau murdari spatiul din exterior. Practic, baia ramane la fel de uscata si curata chiar si atunci cand petreci zeci de minute la dus, lucru extrem de important din motive ce tin de eficientizarea curateniei. Ba mai mult, odata ce apa ramane in interiorul cabinei, scad considerabil sansele ca mucegaiul sa se dezvolte in baie. Totul tine de achizitia unei cabine etanse, de calitate superioara, dintr-o configuratie rezistenta, dar care ofera un nivel inalt de confort.

Dusurile pot fi atat momente de relaxare totala, cat si activitati rapide pe care le facem inainte de a ne incepe ziua. Indiferent de momentul zilei, cabinele de calitate asigura dusuri eficiente si confortabile, asa cum meriti si tu!