Renovarea sau amenajarea unei bai poate fi destul de dificila, mai ales daca nu aveti idee despre cum ati vrea sa arate. E posibil sa va placa mai multe stiluri, sa incercati sa le combinati si in final sa va dati seama ca nu este chiar ceea ce va doriti. De aceea, este important ca inainte sa plecati la cumparaturi pentru renovarea sau amenajarea baii, sa va hotarati la un design final. Vizionati cat mai multe fotografii pentru inspiratie sau uitati-va la baile prietenilor si rudelor, daca va plac.

 

Dupa ce aveti in minte cam cum ati vrea sa arate baia, din punct de vedere cromatic si din punct de vedere al obiectelor sanitare, este timpul sa cautati tot ceea ce aveti nevoie. Si pentru ca stim ca timpul este pretios pentru toti, cel mai bine ar fi sa vizionati online produsele de care aveti nevoie. In felul acesta, din confortul casei veti putea sa comparati preturi, materiale, texturi, culori si asa mai departe. In plus, puteti merge cu laptopul in baie si chiar sa incercati sa vizualizati cum ar arata un anumit lavoar sau o anumita culoare a faiantei.

 

Este mult mai simplu sa comandati online, pentru ca veti scuti si timpul pe care l-ati pierde pana la un magazin specializat (stim cu totii cum este traficul) si este posibil chiar sa nu puteti vedea toate produsele disponibile, pentru ca nu toate sunt expuse.

 

Si pentru ca sigur va ganditi daca sa alegeti o cada sau o cabina de dus, in continuare o sa va prezentam cinci cabine de dus semirotunde pe care cu siguranta o sa le vreti in baia voastra. Cabinele de dus sunt mult mai practice, mai ales daca de obicei nu aveti timp pentru bai lungi sau daca nu le preferati.

 

Glass Isy (IY) Cabina de dus semirotunda cu usi glisante 90x90 cm

In cazul in care vreti o cabina de dus simpla, dar care sa arate foarte bine, va recomandam Glass Isy (IY) Cabina de dus semirotunda cu usi glisante 90x90 cm. Este realizata din sticla transparenta securizata de 6 mm si dispune de un profil crom lucios.

 

Radaway Premium A800 Set promo cabina

Daca vreti o cabina de dus completa, atunci Radaway Premium A800 Set promo cabina, cadita Tinos A Compact si sifon, 80x80 cm este exact ce va trebuie. Usile sunt etanse multumita unei plinte magnetice, se pot demonta pentru o curatare facila, iar cadita este acrilica.

 

 

Ravak Blix BLCP4 Cabina de dus semicirculara 80x80 cm

Tehnologia este parte din viata voastra? Atunci o sa va placa Ravak Blix BLCP4 Cabina de dus semicirculara 80x80 cm. Este o cabina de dus tratata anti-calcar, ceea ce inseamna mai putin timp dedicat curatarii ei. De asemenea, dispune de doua mecanisme pentru a prelungi durata de viata a usilor cabinei.

 

 

Radaway Premium Plus E 1900 Cabina de dus semirotunda cu usi glisante 90x80 cm

De posibilitatea de a demonta usile pentru a fi curatate dispune si Radaway Premium Plus E 1900 Cabina de dus semirotunda cu usi glisante 90x80 cm. Este eleganta si cu siguranta o sa arate foarte bine in baia voastra.

 

 

Ravak Pivot PSKK3 Cabina de dus semirotunda, 80x80 cm

Iar daca va doriti o cabina premium, care sa arate spectaculos, va recomandam Ravak Pivot PSKK3 Cabina de dus semirotunda, 80x80 cm, crom.

 

Speram ca v-au placut recomandarile noastre de cabine de dus semirotunde.