Amenajarea unei case este o activitate care consuma foarte mult timp. Insa, orice oboseala si sacrificiu sunt uitate in momentul in care privesti rezultatul final. Daca alegerea mobilei poate fi destul de simpla, cand vine vorba despre obiecte sanitare, lucrurile se complica. Suntem siguri ca iti doresti sa ai o baie moderna si care sa nu aiba nevoie de reparatii prea curand. De aceea, cu siguranta ai cautat zile la rand cele mai bune obiecte sanitare. In cazul in care nu le-ai gasit inca si incepi sa iti pierzi rabdarea, vrem sa iti recomandam in continuare cateva cabine de dus ideale care iti vor atrage atentia. Dintre acestea, cu siguranta iti poti alege preferata! 

 

Cea care deschide seria de recomandari este Glass Archimede Basic Cabina de dus patrata 90x90 cm. La prima vedere, ai putea spune ca este o cabina ca oricare alta, insa beneficiaza de tehnologii avansate, care te vor face sa spui ca este exact ceea ce iti doreai. In primul rand, este o cabina de dus multifunctionala autoportanta cu doua usi glisante. Partea din fata este fabricata din sticla transparenta securizata, iar cea din spate (fixa) din sticla alba mata (de 5mm). Cabina dispune de o coloana din aluminiu alb mat, echipata cu o baterie termostatata moderna, cu 2 jeturi vericale multifunctionale, o para de dus cu bara si furtun flexibil si un raft transparent din plexiglas. 

 

 

Daca preferi o cabina clasica, eleganta, insa nu te-a convins nici una pana acum, iti recomandam Radaway Almatea PDJ Cabina de dus semirotunda cu usa batanta 90x90 cm, sticla transparenta. Aceasta are avantajul de a putea fi montata atat pe o cadita speciala, cat si pe pardoseala. De mentionat faptul ca are geamuri acoperite cu EasyClean, un strat care usureaza curatarea lor si un mecanism care permite ridicarea si coborarea usilor, tot pentru a facilita intretinerea acestora. Este realizata din sticla transparenta de 6mm. 

 

 

Iti doresti o altfel de baie si prin urmare te-ai gandit la amenajarea unei cabine de dus diferite, cu montaj in nisa? Iti venim in ajutor cu Radaway Idea DWD Usi dus glisante 150 cm, montaj in nisa. Aceste cabine de dus fac diferenta in ceea ce priveste design-ul. De mentionat ca aceasta cabina este ideala pentru bai cu dimensiuni generoase, avand in vedere lungimea de 150 cm. Usile sunt realizate din sticla de 6 mm si poti alege dintre urmatoarele finisaje si culori: transparent, satinat, maro, grafit. Ofera posibilitatea de montaj fara prag si dispune de manere cromate, elegante si ergonomice. 

 

 

Tot pentru bai diferite si moderne se potriveste si urmatoarea cabina: Ravak SmartLine SMSD2-120 A Usa de dus 120 cm. De fapt este o usa cu ajutorul careia poti construi cel mai frumos dus de tip walk-in. Se monteaza atat pe pardoseala, cat si pe cadita, este realizata din sticla securizata transparenta de 6 mm. tratata anticalcar si poti opta pentru varianta de montaj pe stanga sau pe dreapta. 

 

 

Ultima recomandare din aceasta serie este Ravak Blix BLRV2-90 Cabina de dus culisanta din patru elemente cu intrare pe colt. Suntem siguri ca este diferita de tot ceea ce ai vazut pana acum, atat dorita design-ului, cat si finisajelor cromate, lucioase. Este o cabina foarte silentioasa. 

 

 

In speranta ca ti-am fost de ajutor, am vrea sa stim ce parere ai tu despre aceste cabine si pe care ai alege-o!