Stim cu totii ca primavara, dupa ce temperaturile incep sa fie pozitive atat ziua, dar mai ales noaptea, este perioada ideala pentru a incepe renovarea locuintei. Insa, anul acesta este o situatie speciala, pe care n-a prevazut-o nimeni. Daca insa trebuie sa schimbi gresia din bucatarie sau sa inlocuiesti o parte din parchet, poti face asta, mai ales daca vorbim despre persoane care lucreaza, cu echipamente de protectie, astfel incat riscul sa fie cat mai mic. 

 

Alte situatii care nu ar mai suporta amanare, ar fi defectarea obiectelor sanitare si necesitatea de a le inlocui imediat. In cele mai multe din cazuri, se pot inlocui rapid, in mai putin de o zi si pot lucra maxim doua persoane (in multe cazuri, chiar una). Bineinteles, daca vorbim despre persoane din aceeasi familie care se pricep, lucrurile se vor misca si mai repede. 

 

Sa spunem ca vechea cabina de dus nu mai poate fi folosita si ai vrut neaparat sa o schimbi primavara aceasta. Nu mai este etansa, asa ca dupa fiecare dus, ai parte de o ,,mini-inundatie” in baie, oricata grija ai avea. Stii foarte bine ca umezeala aceasta, de cateva ori pe zi, nu va aduce nimic bun, asa ca nu mai suporta amanare schimbarea cabinei de dus. Ce poti face? Cel mai simplu este sa o comanzi online! Magazinele online de specialitate livreaza in cele mai bune conditii in perioada aceasta si nu trebuie sa iti faci griji in nicio privinta. Doar plasezi comanda pentru cabina de dus dorita si iti va fi expediata la adresa solicitata, in cel mai scurt timp posibil. Iar de aici si pana la montarea ei, nu mai sunt decat cativa pasi. Daca nu stii ce fel de cabina de dus sa alegi, iti vom prezenta in continuare doua dintre preferatele noastre, cabine de dus diferite, astfel incat sa hotarasti care ti s-ar potrivi cel mai bine! 

 

Pentru o baie cu dimensiuni reduse, iti recomandam Belform Grid Cabina de dus semirotunda cu usi glisante 80x80 cm. Aceasta are marele avantaj de a putea fi montata atat pe o cadita speciala, dar si direct pe pardoseala. Este fabricata din sticla securizata de 5mm, transparenta, cu model (linii albe). Usile cabinei sunt glisante, ceea ce o fac ideala chiar si pentru amplasarea intr-un spatiu foarte stramt. 

 

 

Iar daca preferi un design modern, nu neaparat unul clasic, iti prezentam Belform Grid Cabina de dus patrata cu usi glisante 80x80 cm. Si aceasta poate fi montata atat pe pardoseala, dar si pe cadita si este fabricata din sticla securizata de 5 mm. Rolele usilor glisante sunt din plastic/silicon. 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei lua cea mai buna decizie pentru tine, la momentul actual. Daca trebuie sa-ti schimbi cabina de dus, ia-ti toate masurile de siguranta si incepe!