Inca utilizezi o baterie de cada clasica? Daca ai de gand sa o inlocuiesti in viitorul apropiat, iti recomandam sa iei in considerare o baterie incastrata. Nu doar ca arata foarte bine, dar este si mult mai simplu de folosit, iar durata de viata a unui astfel de produs este mai mare decat a bateriilor clasice. 

 

Poti alege baterii simple sau termostatate, cromate sau in diferite culori, in functie de preferintele tale. In continuare, o sa iti prezentam cinci baterii de cada incastrate ce ne-au atras atentia din prima clipa! Speram sa iti placa si sa alegi una dintre ele pentru baia ta! 

 

Primul produs pe care ti-l recomandam poate ti se va parea neobisnuit din cauza culorii sale. Este vorba despre Kludi Balance Baterie cada si dus cu montaj incastrat, negru mat. Inainte sa spui ca nu ai putea alege un obiect sanitar intr-o astfel de culoare, din cauza calcarului ce s-ar vedea inestetic, trebuie sa stii ca nu este nici o problema. Chiar daca pare greu de crezut, aceasta baterie este foarte usor de curatat si nu permite calcarului sa se depuna. Astfel, nu va trebui sa iti faci griji in privinta urmelor albe si inestetice. 

 

 

In cazul in care iti doresti o baterie clasica, iti recomandam Ideal Standard Ceraplan III Baterie cada si dus monocomanda incastrata. Este o baterie ce se potriveste cu succes atat in baile cu aspect modern, dar si in cele cu design clasic. Este fabricata din materiale de cea mai buna calitate, are o suprafata cromata, sild din material plastic, dreptunghiular si un limitator de temperatura integrat in cartus. Produsul beneficiaza de o garantie de 5 ani. 

 

Vrei sa pastrezi aspectul elegant al baii? Atunci alege cu incredere Hansgrohe Talis S Baterie cada si dus incastrata, rotunda. Este o baterie cu un aspect foarte frumos, pe care o vei indragi din prima clipa. Este confectionata din alama cu finisaj cromat, are un limitator de temperatura ajustabil si o unitate de mixare a apei. Suntem siguri ca vei aprecia atat aspectul, dar si modul in care functioneaza aceasta baterie. 

 



Daca esti in cautarea unei baterii termostatate, iti recomandam Hansgrohe ShowerSelect Set Divertor incastrat cu termostat, 3 iesiri, crom. Este o baterie ce pare desprinsa din viitor, datorita aspectului sau si tehnologiilor de care dispune. Poate fi utilizata pentru un dus fix cu doua jeturi si para de dus sau pentru dus fix, para de dus si pipa cada. Termostatul are oprire de siguranta la 40 de grade Celsius si un limitator de temperatura ajustabil. 

 

 

Iar ultimul produs pe care ti-l prezentam astazi este Roca Victoria T-500 Baterie termostatata de cada si dus, montaj incastrat. Este o baterie cu limitator de temperatura si de debit, cu un divertor de calitate si care se bucura de urmatoarele tehnologii: Evershine (finisaj cromat lucios si rezistent), Quick Reaction (reglarea si mentinerea constanta a temperaturii si a debitului de apa in mai putin de 3 secunde), SafeTouch (nu permite supraincalzirea elementelor cromate) si Security 38°, care nu permite depasirea temperaturii apei peste 38 de grade Celsius. 

 

 

Speram ca ti-am fost de ajutor cu aceste recomandari de baterii de cada si asteptam opiniile tale in legatura cu ele!