Nimeni nu poate spune ca amenajarea unei case nu este o mare bucurie. Indiferent cat de greu ar fi si cat de costisitor, la final, rezultatul merita si cu siguranta o sa va aduceti aminte cu drag de tot procesul. Daca ati cumparat o casa sau un apartament deja amenajate (care au avut alt proprietar inainte) cu siguranta o sa vreti sa personalizati casa si sa fie pe placul vostru. In unele cazuri, e posibil sa va placa modul in care este amenajata locuinta si sa nu mai renovati. Daca ati cumparat o casa ori un apartament nou, este bine sa va ganditi cum ati vrea sa arate si daca o sa va placa acea locuinta chiar si peste cativa ani, pentru a evita sa faceti schimbari majore.

 

Si chiar daca nu pare, bailor li se acorda mai putina atentie, crezand ca daca nu petrecem prea mult timp acolo (spre deosebire de sufragerie si dormitor) nu trebuie sa iasa totul perfect sau sa fie 100% pe placul nostru. Gresit! Multe persoane au ales obiecte sanitare doar pentru ca erau la promotie sau au optat pentru unele de o calitate indoielnica, iar mai apoi au fost nevoite sa le schimbe. Posibil stiti si voi cazuri de cabine de dus carora li se strica usile dupa numai cativa ani de folosire ori lavoare care se pateaza foarte rau ori se sparg daca scapati chiar si un obiect usor in ele. Sa nu mai spunem si despre bateriile de lavoar sau de dus, care pot enerva chiar si cel mai calm om cand incep sa se strice.

 

Iar daca sunteti in cautarea unui lavoar nou, trebuie sa tineti cont de anumite aspecte. In primul rand, de tipul lavoarului: va doriti un lavoar care se monteaza pe perete, pe blat, pe picior, pe mobilier? Apoi, foarte important este si materialul, dar si culoarea, pentru ca trebuie sa se potriveasca perfect baii voastre.

 

O sa gasiti o multime de modele de lavoare si important este sa alegeti unul care va place si care este potrivit in baia voastra, ca dimensiuni si design. In continuare, o sa va aratam cateva modele de lavoare, din diferite categorii.

 

Duravit Vero Lavoar 60x47 cm, sistem de fixare inclus este un lavoar ce poate fi montat atat pe perete, dar si pe blat si este prevazut cu preaplin. Este realizat din ceramica alba si are un orificiu central pentru baterie. Se potriveste perfect atat unei bai cu aspect minimalist, dar si unei bai clasice.

 

Daca va doriti un lavoar cu montare pe blat si fara preaplin, atunci va recomandam sa alegeti Globo Free Lavoar pe blat. Este un lavoar fabricat din ceramica alba, fara orificiu pentru montarea bateriei. Genul acesta de lavoare sunt tot mai populare in ultima perioada si daca dispuneti de un blat in baie, chiar ar fi o alegere potrivita.

 

Iar daca spatiul din baie este redus, atunci aveti nevoie de Gala Isla Lavoar. Se monteaza suspendat, pe perete si nu ocupa mult spatiu. In plus, este diferit fata de alte lavoare si o sa ii confere baii un aspect deosebit.

 

 

Asadar, daca sunteti in cautarea unui lavoar, puteti alege unul dintre modelele prezentate mai sus!