Fiecare persoana are preferinte diferite si este normal sa fie asa. Fiecare om este unic si ar trebui sa va bucure acest gand. De aceea, exista mari sanse sa nu va placa tot ceea ce ii place partenerului, parintilor, fratilor, chiar si copiilor. Insa, pentru o buna convieturie, oamenii au invatat sa accepte compromisuri, sa gaseasca o cale de mijloc. Iar aceste solutii functioneaza intotdeauna. 

 

Iar cand vine vorba despre amenajari interioare, in cele mai multe cazuri este vorba despre compromisuri. Sotul poate nu isi doreste o baie cu detalii roz, iar sotia ar prefera un dormitor care sa nu fie predominant gri. De aceea, vor gasi impreuna o culoare care sa le imbine perfect preferintele. Este imposibil sa nu fie o culoare care sa le placa amandurora. La fel si in cazul mobilei sau in ceea ce priveste amenajarea baii sau a bailor. 

 

Insa, indiferent de preferinte, oricarei persoane ii va placea sa stie ca are o baie usor de curatat si de intretinut, unde s-au folosit cele mai bune materiale si obiecte sanitare. Iar in ultimul timp, oamenii tind sa aleaga un design modern pentru amenajarea baii. Incepand cu baterii pentru dus incastrate, cabine de dus de tip walk-in, corpuri de mobilier suspendate (pentru a fi usor de curatat pe sub ele), baterii cu design modern pentru chiuveta si, nu in ultimul rand, lavoare cu accente minimaliste. 

 

Daca si voi va doriti o baie moderna, va sfatuim sa nu o incarcati cu prea mult mobilier sau decoratiuni inutile si sa alegeti cele mai bune obiecte sanitare. Si daca ne permiteti va mai dam un sfat: puteti alege lavoare cu montaj pe perete, daca vreti sa aveti liber spatiul de sub ele. Astfel, nu va mai fi nevoie sa montati un picior pentru chiuveta sau un corp de mobilier. Daca vreti neaparat un corp de mobilier, il veti putea plasa in alta parte a baii, fara a mai depinde de lavoar.  

 

In ceea ce priveste alegerea lavoarului cu montaj pe perete, puteti sa il comandati online si astfel veti scapa de mersul in magazine si de statul in trafic. In plus, online aveti sansa de a gasi mult mai multe modele de lavoare si, cu siguranta, veti alege unul care vi se potriveste in totalitate. Iar daca nu stiti ce sa alegeti, in continuare o sa va prezentam doua lavoare cu montaj pe perete, ideale pentru orice baie. 

 

Prima recomandare este Ideal Standard Strada Lavoar 60x42 cm. Acesta este un lavoar cu dimensiuni generoase si cu suficient spatiu pentru a plasa diferite obiecte de igiena. Este un lavoar versatil, pentru ca se poate monta atat pe perete, dar si pe blat sau pe mobilier. 

 

 

Iar a doua recomandare este tot un lavoar destul de mare, respectiv Ideal Standard Tesi Vanity Lavoar 80x45 cm. Acesta este un lavoar cu un design modern, realizat din cea mai buna ceramica si il puteti monta atat individual, pe perete, dar si pe mobilier daca veti dori vreodata sa faceti schimbari. 

 

In final, am dori sa stim care este parerea voastra despre lavoarele cu montaj pe perete si care dintre cele prezentate v-a placut cel mai mult!