Iti doresti o cabina de dus moderna, insa multitudinea de modele existente pe piata te-a coplesit? Stim ca ti se poate parea destul de dificil sa alegi produsul ideal pentru tine, asa ca iti recomandam sa comanzi dintr-un magazin online de obiecte sanitare. Astfel, vei putea sa compari produsele, sa le vizualizezi mai bine in baie si sa te razgandesti de cate ori simti nevoia pana cand vei gasi cabina de dus ideala pentru tine. 

 

Pentru a-ti veni in ajutor, in continuare o sa iti prezentam cinci cabine de dus de tip walk-in, ce se potrivesc perfect intr-o baie cu un design modern. Speram sa iti placa! 

 

Nu vrei sa ocupi prea mult loc in baie sau dispui de foarte putin loc pentru o cabina? In cazul acesta, iti sugeram Radaway Classic Walk-in Cabina de dus 80 cm. Printre cele mai importante caracteristici ale acestei cabine se regasesc urmatoarele: posibilitatea de a se monta pe cadita sau pe pardoseala, mecanism care permite ajustarea profilelor, sticla securizata transparenta de 6 mm. Suntem siguri ca vei aprecia aceasta cabina pentru simplitatea ei, care o face potrivita chiar si pentru baile minimaliste. 

 

 

Tot o cabina pentru baile mici este si Ideal Standard Synergy Cabina de dus Walk-in 90 cm. Aceasta se poate monta atat in varianta stanga, dar si in varianta dreapta. De asemenea, poate fi asezata pe o cadita speciala sau direct pe pardoseala. Geamul cabinei este acoperit cu un strat ce permite curatarea mai usoara: Ideal Clean. Cabina este fabricata din sticla securizata transparenta de 8 mm si are urmatoarele dimensiuni: 90 cm lungime si 200 cm inaltime. 

 

Daca iti doresti o cabina ce se poate curata usor si care sa aiba un design simplu, iti recomandam Radaway Modo New II Cabina de dus Walk-in, 80 cm. Este fabricata din sticla securizata transparenta de 8 mm, se poate monta direct pe cadita sau pe pardoseala si este dotata cu un mecanism care compenseaza iregularitatea peretilor. Asa cum spuneam, este foarte usor de curatat datorita tehnologiei EasyClean (strat de protectie care permite curatarea suprafatei si nu permite calcarului sa se depuna). 

 

 

Iti plac obiectele sanitare diferite, care ies in evidenta intr-un mod placut? Cu siguranta o sa te atraga Radaway Modo New Black II Cabina de dus Walk-in 70 cm, profil negru mat. Dupa cum stii, majoritatea cabinelor de dus au profil cromat, insa aceasta se remarca datorita negrului mat. Nu-i asa ca arata exceptional? Are o garantie de 3 ani, este fabricata din sticla securizata transparenta de 8 mm si se poate monta pe cadita sau pe pardoseala. Nu iti face griji in privinta depunerilor de calcar, deoarece sticla este acoperita cu EasyClean. De asemenea, trebuie sa stii ca aceasta cabina dispune de montaj reversibil (o poti monta fie pe partea stanga, fie partea dreapta). 

 

 

Ultima propunere de astazi este Ravak Pivot PPS Perete fix dus, 90 cm, crom. Acesta este realizat din sticla securizata transparenta de 6 mm si se remarca darorita profilului cromat lucios. Se poate roti la 180° pentru a se obtine varianta dorita: pe stanga sau pe dreapta. Sticla este protejata anticalcar cu ajutorul tehnologiei Ravak AntiCalc. 

 

 

In incheiere, am vrea sa stim ce parere ai despre aceste cabine. Pe care ai alege-o?