De cate ori nu vi s-a intamplat sa nu va multumeasca lavoarul? Fie este prea mare pentru baia voastra si nici nu arata bine, dar va si incurca in unele situatii, fie este prea mic si nu il puteti folosi cum trebuie. Foarte mult conteaza si design-ul sau, pentru ca unor oameni le este mai comod sa foloseasca un lavoar rotunjit, iar altora un lavoar cu linii drepte. Si amplasamentul sau este foarte important. Pentru a nu avea dificultati cand il folositi, trebuie amplasat la o intaltime corespunzatoare, astfel incat toate persoanele care il vor folosi sa fie multumite. 

 

Daca vreti ca lavoarul sa nu ocupe prea mult spatiu in baie, atunci va recomandam lavoare care se monteaza direct pe perete. Astfel, nu va fi nevoie sa montati un picior (ori un semipicior) si nici un mobilier pentru acesta. Iar daca nu stiti ce sa alegeti, in continuare avem cateva sugestii pentru voi! 

 

Primul model pe care vi-l recomandam este Gala Emma Lavoar 45x35 cm. Este realizat din ceramica alba de cea mai buna calitate, are o lungime de 45 cm si o latime de 35 cm si se monteaza pe perete cu ajutorul unui sistem de prindere. Are o garantie de 5 ani si o sa va bucurati de el mult timp Se potriveste cu usurinta in orice baie, datorita designului modern. 

 

 

Un lavoar care cu siguranta o sa va atraga atentia este Ideal Standard Strada II Lavoar fara orificiu baterie, 60x43 cm. Este un lavoar dreptunghiular, fara orificiu pentru baterie, insa prevazut cu preaplin si cu un capac ceramic pentru ventil. Este un lavoar elegant, care va fi pe placul multor persoane si care se incadreaza perfect in orice baie. Se poate monta atat pe perete, cat si pe blat sau pe mobilier. In plus, are o garantie de 25 de ani. 

 

 

Daca vreti un lavoar discret, care sa se integreze perfect in orice baie, atunci va recomandam Ideal Standard Tesi Vanity Lavoar 53x38 cm. Acesta este prevazut cu un orificiu pentru baterie, este realizat din ceramica alba si se poate monta atat pe perete, dar si pe o baza de lavoar de 50 cm. Si acest lavoar are o garantie de 25 de ani. 

 

 

Preferati lavoarele cu forme rotunjite? Atunci acordati atentie urmatorului produs: Villeroy&Boch Subway 2.0 Lavoar 65x49 cm. Lavoarul acesta se poate monta pe perete, picior sau semipicior si este realizat din ceramica alba. Are un orificiu pentru baterie si este prevazut cu preaplin. In plus, are un pret foarte bun si se integreaza cu succes in orice baie. 

 

 

Tot din categoria lavoarelor rotunjite face parte si Vitra Integra Lavoar 54x45 cm. Este un lavoar modern, cu o eleganta aparte pe care cu siguranta o sa il apreciati. Are un design deosebit si il puteti monta fie direct pe perete sau puteti alege pentru el un picior sau un semipicior. Prezinta orificiu pentru baterie si preaplin. 

 

Care dintre aceste lavoare au fost pe placul vostru? Pe care l-ati alege pentru baia voastra si de ce? Preferati lavoarele rotunjite? Sau pe cele cu linii drepte?