Cu toate ca pare simpla, alegerea unui obiect sanitar este de cele mai multe ori un proces care poate dura cateva zile. Iti doresti sa vezi cat mai multe produse, sa le compari, sa fii sigur ca te vei bucura de calitate si de un design atractiv. 

 

In perioada aceasta, nu poti merge in magazinele fizice pentru a cumpara produsele dorite, asa ca te sfatuim sa plasezi comenzi online, chiar daca este vorba despre materiale de constructii, mobila, electrocasnice sau obiecte sanitare. 

 

Daca ai cautat anul acesta o cabina de dus, probabil ai ramas surprins de faptul ca in magazinele fizice nu sunt chiat atat de multe modele pe cat ti-ai fi dorit. Tocmai de aceea, iti propunem sa vizitezi un magazin online, pentru a compara produsele disponibile (sunt sute de modele). In continuare, o sa iti prezentam cateva dintre modelele noastre preferate de cabine de dus din gama Premium Plus de la Radaway. 

 

Iti doresti o cabina de dus cu dimensiuni generoase? Ce spui despre Radaway Premium Plus DWJ+S Cabina de dus cu usa glisanta 120x100 cm, sticla transparenta. Se bucura de o garantie de 3 ani, este formata din o usa glisanta, o parte frontala fixa si un perete lateral fix, este fabricata din sticla securizata transparenta cu o grosime de 5 mm pentru partea fixa si 6 mm pentru partea mobila. Avantajul acestei cabine este faptul ca se poate monta atat pe o cadita de dus, dar si direct pe pardoseala. Dispune de tehnologia EasyClean (strat de protectie cu proprietati hidrofuge, care permite curatarea usoara a sticlei). De asemenea, cabina este reversibila, putand fi montata cu deschidere spre partea stanga sau spre partea dreapta. 

 

 

In baile mici se potriveste perfect Radaway Premium Plus C 1700 Cabina de dus cu usi glisante 80x80 cm. Cu toate ca este o cabina cu dimensiuni destul de mici, este exact ce ai nevoie pentru a te bucura de un dus revigorant dimineata sau de unul relaxant seara. Cabina se potriveste perfect atat intr-o baie clasica, cat si intr-una moderna. Cu siguranta vei aprecia mecanismul ce permite desfacerea si inclinarea usilor pentru a le curata mult mai bine, faptul ca sticla este acoperita cu un strat EasyClean si manerele cromate elegante. 

 

 

Cabinele semi-rotunde sunt unele dintre cele mai populare, datorita faptului ca pot fi montate cu usurinta intr-un colt al baii, fara sa ocupe prea mult loc. Daca si tu preferi acest gen de cabina, iti recomandam Radaway Premium Plus E 1900 Cabina de dus semirotunda cu usi glisante 90x80 cm. Poti alege atat varianta cu montare pe partea dreapta, dar si varianta cu montaj pe partea stanga. Sticla cabinei este acoperita cu EasyClean si, de asemenea, usile se pot inclina pentru a fi curatate mai usor. 

Iti doresti o cabina de dus cu patru pereti? Acest tip de cabina are marele avantaj de a putea fi amplasat oriunde. In acest sens, iti recomandam Radaway Premium Plus C+2S Cabina de dus cu 4 pereti, 80x80 cm. In plus, foarte interesanta este si posibilitatea de a alege tipul de sticla dorit: transparent, grafit, fabric. 

 

 

Si ultima cabina pe care ti-o prezentam astazi este Radaway Premium Plus A+2S Cabina de dus semirotunda cu 4 pereti, 90x90 cm. Aceasta este compusa din doi pereti ficsi si doua usi glisante si este cu siguranta o cabina eleganta, pe care o vei aprecia din prima clipa. 

 

 

In incheiere, speram ca ti-au fost de folos informatiile prezentate si ca vei alege una dintre aceste cabine de dus!