In universul designului interior, fiecare detaliu conteaza, fie ca este vorba despre culorile peretelui sau alegerea mobilierului. Un element aparent obisnuit si cu o importanta de cele mai multe ori subestimata, este vasul WC. Alegerea unui model potrivit nu numai ca adauga un plus de estetica baii tale, dar si o functionalitate superioara. Astazi, ne vom concentra asupra a doua categorii principale de vase WC: cele suspendate si cele clasice pe pardoseala, pentru a intelege de ce designul si functionalitatea sunt esentiale in acest context.

Vasele WC suspendate - Eleganta ridicata la nivelul urmator

Vasele WC suspendate sunt o alegere populara pentru cei care isi doresc sa transforme banala baie intr-un spatiu elegant si ultra modern. Principala lor caracteristica este ca sunt fixate pe perete, eliberand spatiu sub vas si creand o senzatie de aerisire in incapere. Aceste vase WC suspendate sunt perfecte pentru baile mai mici, unde fiecare centimetru conteaza sau pentru proiectele de design minimalist.

Cu o gama larga de modele si finisaje disponibile, vasele WC suspendate vin in diferite forme si dimensiuni pentru a se potrivi cu orice estetica. De la designuri cu linii curate si minimaliste pana la forme mai organice si sculpturale, optiunile sunt nelimitate. De asemenea, aceste vase pot fi montate la diverse inaltimi pentru a se potrivi cu preferintele si nevoile fiecarui utilizator.

Un alt avantaj major al vaselor suspendate este usurinta lor in curatare. Fara baza pe pardoseala, nu exista spatii ascunse unde sa se adune murdaria sau praful. Aceasta caracteristica face vasele suspendate o alegere igienica si practica pentru orice baie.

Gama Roca Meridian din portofoliul nostru este definita de versatilitate si confort. Un singur concept pentru o multitudine de solutii, care raspunde oricarei necesitati, in special in ceea ce priveste vasele WC. 

 

Vas WC suspendat Roca Meridian Rimless 36x48 cm evacuare orizontala - GQS German Quality

 

Vasele WC clasice pe pardoseala - O alegere intemeiata pentru confort si stabilitate

In ciuda popularitatii crescande a vaselor suspendate, vasele WC pe pardoseala continua sa fie preferate de multi oameni. Acestea ofera o stabilitate si o rezistenta pe care unele persoane le considera mai reconfortante. Pentru cei cu copii mici sau cu mobilitate redusa, aceste vase ofera un sentiment de siguranta si confort suplimentar.

Cu toate acestea, doar pentru ca sunt considerate clasice nu inseamna ca vasele pe pardoseala sunt lipsite de stil. Producatorii de obiecte sanitare moderne au creat modele cu designuri contemporane, care aduc o nota de eleganta si rafinament in orice baie. De la forme curate si geometrice pana la finisaje inovatoare si culori indraznete, vasele clasice pe pardoseala nu sunt deloc demodate. Vasul WC pe pardoseala Gala Street Square 36x60 cm cu evacuare orizontala este dovada acestui fapt. 

 

Vas WC pe pardoseala Gala Street Square 36x60 cm evacuare orizontala - GQS German Quality

Alegerea perfecta: Cum sa decizi?

Atunci cand vine vorba de alegerea dintre un vas wc suspendat si unul clasic pe pardoseala, nu exista un raspuns universal. Totul depinde de preferintele personale, de nevoile individuale si de designul baii tale. Daca spatiul este la fel de important pentru tine precum estetica si usurinta in curatare, un vas suspendat ar putea fi alegerea ideala. In schimb, daca stabilitatea si confortul sunt prioritare, un vas clasic pe pardoseala ar putea fi mai potrivit.

In final, indiferent de alegerea facuta, un vas WC nu trebuie sa fie doar un element functional in baia ta, ci si o declaratie de stil si eleganta. Alege cu intelepciune si bucura-te de frumusetea si confortul pe care aceasta piesa de mobilier esentiala o poate aduce in spatiul tau personal de relaxare.