Daca va plac filmele sau serialele japoneze ori daca ati vizitat aceasta tara minunata, probabil ati observat cat de ordonati si disciplinati sunt japonezii in viata de zi cu zi. Nimic nu este lasat la intamplare si nici macar nu este le greu sa fie atat de disciplinati, pentru ca este un stil de viata, asa au fost obisnuiti inca din copilarie. 

 

Si probabil ati observat si ca sunt foarte atenti la igiena in general si la rutina de ingrijire personala. Doamnele si domnisoarele sunt invatate cum sa aiba grija de tenul lor inca din copilarie si acest lucru se vede, pentru ca nu isi arata varsta. Pe langa ingrijirea tenului, igiena corporala este foarte importanta pentru ei si pentru sanatatea lor. Acolo nu exista ,,subiecte tabu” si lucrurile sunt cat se poate de firesti. Probabil de la japonezi ati aflat prima data de bideu. Ce este acela? Un obiect sanitar asemanator vasului de toaleta, care se foloseste pentru curatarea zonei intime. Este foarte important ca igiena sa fie mentinuta dupa fiecare utilizare a toaletei, iar ei au bideuri chiar si la toaletele publice (care sunt extrem de curate si sunt dezinfectate in mod automat dupa fiecare utilizare). 

 

La noi in tara, bideurile au inceput sa fie cunoscute si folosite mai mult in ultimul deceniu. Este foarte important sa folositi un astfel de obiect sanitar, iar daca nu aveti loc in baie, puteti alege un vas WC care are integrata functia de bideu. 

 

Dupa cum spuneam, bideul arata ca un vas de toaleta, iar pe marginea lui se monteaza o baterie pentru a controla jetul de apa si temperatura apei (la fel cum faceti si la dus). Este foarte important sa alegeti o baterie calitativa, pentru a evita fluctuatiile de temperatura si de presiune. 

 

In plus, bateriile calitative o sa va scuteasca si de cheltuieli ulterioare. Avand in vedere ca veti folosi bideul de cateva ori pe zi si mai ales daca il folosesc si alti membri ai familiei, bateria trebuie sa fie rezistenta, pentru a nu fi nevoiti sa o schimbati dupa cateva luni de utilizare. Daca vreti sa achizitionati o baterie de calitate, va sfatuim sa va indreptati atentia si spre magazinele online. Astfel, veti economisi timp si chiar si bani, pentru ca unele produse sunt mai ieftine decat in magazinele fizice de specialitate. In continuare va recomandam doua baterii de bideu ce merita toata atentia voastra. 

 

Hansgrohe Focus Baterie monocomanda bideu cu ventil pop-up dispune de tehnologia Air Power, cu ajutorul careia veti economisi apa, prin mixarea apei cu aer si de tehnologia QuickClean, prin care se curata rapid impuritatile. Temperatura se ajusteaza foarte usor, iar bateria este compatibila si cu boilere. 

 

 

Steinberg Triple One Baterie bideu cu ventil este ideala daca vreti o baterie din alama, cu finisaj cromat si cu un design modern, dar elegant in acelasi timp. 

 

 

Aceste doua baterii au preturi foarte bune si beneficiati si de garantie timp de 5 ani. Super, nu? Speram ca v-au fost de folos informatiile prezentate si ca veti alege una dintre aceste baterii de bideu.