Vasele WC suspendate pe perete devin o alegere populara pentru baile contemporane. Aspectul lor „plutitor” deosebit creeaza un design somptuos si opulent. 

Mai jos vom explica modul in care acestea sunt diferite de vasele WC obisnuite (pe pardoseala) si lucrurile pe care va trebui sa le iei in considerare inainte de a cumpara acest model. Desi vasele WC suspendate au un design diferit, ele impartasesc multe dintre aceleasi caracteristici ca si omoloagele lor standard. 

Fie ca planuiesti o renovare a baii sau o amenajare complet noua, acestea sunt alternative moderne la un vas WC standard. Iata cum functioneaza vasele WC montate pe perete:

Care sunt aspectele care le diferențiază de alte vase WC? 

In primul rand, cea mai vizibila diferenta este, evident, faptul ca vasul este suspendat pe perete, dar cum reusim sa il pozitionam astfel? Nu este suficient doar sa insurubam vasul pe perete. Avem nevoie de un element in interiorul peretelui numit cadru care sa sustina greutatea vasului. Acest cadru metalic va fi piesa centrala a instalatiei, deoarece rolul sau nu este doar acela de a sustine vasul WC.

In al doilea rand, nu se poate vedea rezervorul, deoarece si acesta este ascuns in perete. Asa cum am mentionat mai sus, cadrul nu este responsabil doar de sustinerea vasului. De fapt, acesta tine si rezervorul in interior.

In al treilea rand, mecanismul de spalare consta intr-o clapeta care este instalata in perete si este singurul element vizibil. Poate va intrebati: daca rezervorul este in interiorul peretelui, trebuie sa spargem peretele daca ceva nu functioneaza bine? Nu iti face griji, nu va trebui sa demolezi niciun perete. Poti avea acces la rezervor prin clapeta de actionare, daca este necesar.

Care sunt componentele si cum functioneaza acestea impreuna?

Vasele WC suspendate au in general trei componente principale:

- Vasul WC propriu-zis

- Cadrul metalic de sustinere cu rezervor

- Clapeta de actionare

Primul lucru pe care il vei observa la vasele WC suspendate pe perete este designul lor diferit. Aceste modificari de design sunt importante pentru a le face sa se potriveasca in perete. De exemplu, vasul nu are un picior care sa-l lege de podea. Rezervorul se monteaza pe un cadru metalic de sustinere din interiorul peretelui. 

In portofoliul nostru vei gasi pachete cu toate elementele necesare pentru sistemul tau. de vase wc suspendate. Acestea reprezinta o optiune interesanta din doua motive: te asigura ca toate elementele sunt compatibile si pretul este avantajos, deoarece vin la pachet.

Daca totusi doresti sa achizitionezi un anumit model de vas WC suspendat individual, iti putem oferi consultanta in alegerea celorlalte elemente.  

 

Set Vas WC suspendat cu rezervor incastrat si capac soft close Roca Meridian Rimless 36x56 cm evacuare orizontala - GQS German Quality

Vasele WC suspendate permit o curatare mult mai usoara, deoarece nu exista tevi si nici rezervor la exterior care sa acumuleze praf, ceea ce le face o alegere perfecta pentru atat pentru casa, cat si pentru locuri publice.

De asemenea, acestea reprezinta o inovatie ingenioasa in designul si functionalitatea bailor moderne. Prin eliminarea rezervorului vizibil si prin montarea direct pe perete, acestea nu doar economisesc spatiu valoros, dar ofera si un aspect elegant si minimalist. 

Functionarea lor simpla, bazata pe tehnologie de evacuare ascunsa si sisteme de fixare solide, garanteaza o igiena si o eficienta superioare in utilizare. In plus, posibilitatea de a ajusta inaltimea si pozitia lor ofera un grad ridicat de personalizare, adaptandu-se perfect la nevoile si preferintele fiecarui utilizator. 

In ansamblu, vasele WC suspendate pe perete reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa imbine functionalitatea cu estetica in amenajarea spatiilor sanitare moderne.