Stim ca visul vostru este de a avea o baie moderna, complet echipata, care sa va ofere cea mai buna experienta indiferent de timpul pe care il petreceti in ea sau de momentul zilei. O baie primitoare va fi in primul rand o baie calitativa, in care totul functioneaza perfect. Astfel, nu va trebui sa va faceti griji cand utilizati un obiect sanitar si nici sa va ganditi ca nu o sa va bucurati de un dus relaxant pentru ca nu puteti regla temperatura apei de prima data. 

 

In cazul in care va renovati baia sau construiti o casa si inca nu stiti cum va arata la final, va recomandam sa optati pentru o cabina de dus. Este mult mai practica si, pe viitor, o veti aprecia mai mult decat ati aprecia o cada. Iar daca vi se par prea multe optiuni si nu stiti ce sa alegeti, va recomandam cabine de dus de tip walk-in. Sunt moderne si arata extrem de bine, transformand total aspectul baii. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla care sunt cabinele pe care vi le recomandam! 

 

Prima propunere pentru tine este Radaway Modo New II Cabina de dus Walk-in, 80 cm. Este potrivita chiar si bailor mici, datorita dimensiunilor sale. Pentru dusul de tip walk-in perfect, este recomandat sa o montati direct pe pardoseala, insa daca nu va place acest sistem, aveti posibilitatea de a monta aceasta cabina si pe o cadita care sa se potriveasca in totalitate. Sticla are o grosime de 8 mm, este transparenta si este acoperita cu un strat special, care va facilita curatarea: EasyClean. Mineralele din apa nu vor mai adera la sticla si astfel se va impiedica formarea calcarului. Puteti alege atat varianta pentru stanga, dar si varianta pentru dreapta. 

 

 

De la acelasi producator avem o alta sugestie: Radaway Classic Plus Cabina de dus Walk-in 90 cm. Aceasta are o garantie de 3 ani si este realizata din sticla securizata transparenta de 6 mm. Ca si cealalta cabina, este tratata cu EasyClean, astfel incat procesul de curatare va fi mult mai simplu si mai rapid. Se poate monta atat pe o cadita compatibila, dar si direct pe pardoseala, in functie de preferintele voastre. Profilul are un finisaj cromat, iar dimensiunile cabinei sunt 900xH2000 mm. 

 

 

Daca sunteti in cautarea unei solutii accesibile ca pret, dar fara compromisuri din punct de vedere al calitatii, va recomandam Huppe X1 Perete lateral 90 cm. Este realizat din sticla transparenta de 4 mm si se potriveste perfect cu orice tip de baie, dar este ideal pentru cele cu aspect minimalist. Finisajul profilului este crom lucios. 



In cazul in care spatiul disponibil din baie este generos, puteti alege Ravak Cabina de dus Walk-In Wall 120 cm. Aceasta are o singura intrare laterala si este compusa dintr-o parte fixa. Daca optati pentru acest tip de cabina, trebuie sa stiti ca se poate monta doar direct pe pardoseala, nu pe o cadita. Sticla are o grosime de 8 mm si este protejata de un strat Ravak AntiCalc®, care o sa va ajute sa o curatati mai usor, pentru ca previne depunerea calcarului. 

 

 

Si ultima recomandare din aceasta serie este Radaway Modo New Black I Cabina de dus Walk-in 120 cm, profil negru mat. Arata spectaculos si se potriveste bailor moderne si spatioase. Va garantam ca va transforma total aspectul acestora. Este realizata din sticla transparenta securizata de 8 mm, tratata cu EasyClean. 

 

 

Dupa cum puteti vedea, aceste cabine de dus arata exceptional si nu este de mirare ca au fost atat de populare in anul ce se va incheia. Care este preferata voastra?