Stim ca pe piata exista sute de modele de cabine de dus si ca este foarte posibil sa nu stiti pe care sa o alegeti. Insa, nu trebuie sa va descurajati. Intai, stabiliti care ar fi dimensiunile ideale astfel incat sa va bucurati de cele mai bune cabine de dus. Apoi, ganditi-va ce forma ati vrea sa aiba cabina. Unele persoane prefera cabinele clasice, patrate. Altele adora cabinele semirotunde. Ce spuneti despre cabine asimetrice? Totul tine doar de preferintele voastre si de bugetul avut la dispozitie. 

 

Asa ca daca nu stiti ce sa alegeti, in continuare o sa va prezentam cele mai populare cabine de dus ale anului 2019 si speram sa va gasiti preferata printre ele! 

 

Primul produs pe care o sa vi-l prezentam este Radaway Classic Plus Cabina de dus Walk-in 90 cm. Este o cabina cu un desgin clasic, asa cum ii spune si numele si este realizata din sticla securizata transparenta de 6 mm. Aceasta cabina se poate monta direct pe pardoseala (bineinteles ca veti avea nevoie de o scurgere tip rigola) sau pe o cadita de dus care sa i se potriveasca in totalitate. Pentru a fi usor de intretinut si pentru ca suprafata cabinei sa se mentina curata, aceasta este protejata de un strat special Radaway EasyClean. Aceasta are o garantie de 3 ani. 

 

 

Daca sunteti in cautarea unei cabine cu o usa glisanta, va recomandam Belform Grid Cabina de dus dreptunghiulara cu usa glisanta, 120x80 cm. Este o cabina cu dimensiuni generoase si realizata din sticla securizata transparenta de 6 mm (cu un model deosebit cu benzi orizontale). Cabina este formata din pereti ficsi (unul frontal si unul lateral) si o usa glisanta. Este o cabina ideala daca sunteti in cautarea unui aspect modern si elegant in acelasi timp. 

 

 

Nu aveti prea mult spatiu disponibil in baie? Atunci va recomandam Belform Clear Cabina de dus pentagonala cu usa batanta, 80x80 cm. Aceasta este formata din doua parti fixe si 1 usa batanta si este realizata din sticla securizata transparenta de 8 mm, tratata anticalcar. Montajul poate fi realizat atat pe cadita, cat si pe pardoseala. Usa batanta este reversibila. Este o cabina care nu doar se va potrivi chiar si in cele mai mici spatii, dar va conferi bailor si un aspect deosebit, datorita formei ei inedite. 

 

 

Tot pentru bai mici este recomandata si Belform Grid Cabina de dus patrata cu usi glisante 80x80 cm. Este fabricata din cea mai buna sticla securizata transparenta, de 5 mm si are un model interesant cu lunii albe. Aceasta cabina se poate monta direct pe pardoseala sau pe o cadita de dus. Are usi glisante cu role din plastic/silicon, astfel incat vor fi silentioase si usor de utilizat. Este genu lde cabina clasica, potrivita pentru orice baie, care o sa va placa din prima clipa. 

 

 

Si ultimul produs recomandat astazi este Belform Clear Cabina de dus dreptunghiulara 100x80 cm, usa glisanta. Aceasta este o cabina de dus reversibila, realizata din sticla securizata de 5 mm, tratata cu Nano-Glass (un strat protector anti-calcar). 

 

 

Ce parere aveti despre cabinele de dus pe care vi le-am prezentat? Pe care ati vrea sa o alegeti pentru a o avea in baie si pentru a va inviora diminetile si relaxa serile?