Fiecare persoana isi doreste o casa nu doar frumoasa, ci si amenajata dupa bunul plac in totalitate. Unii opteaza pentru locuinte cu aspect modern, chiar minimalist, altii isi doresc case cu deign clasic. Iar nostalgicii se bucura ca, in ziua de astazi, pot gasi foarte usor decoratiuni, mobila, chiar si electronice si electrocasnice cu aspect vintage, care imbina caracteristicile tehnice moderne cu design-ul retro. Ba chiar unele astfel de obiecte sunt vintage, fie reconditionate, fie nu au fost folosite decat de foarte putine ori si sunt in stare excelenta. 

 

Daca si tu iti doresti o locuinta cu aspect vintage, trebuie sa stii ca nu esti nevoit sa faci nici un compromis. Mai mult ca sigur vei gasi tot ce iti trebuie, inclusiv obiecte sanitare retro. Iar daca nu poti achizitiona unele originale sau nu iti doresti pentru ca nu iti indeplinesc toate cerintele, fii fara grija pentru ca in magazinele de specialitate, inclusiv in magazinele online, vei gasi obiecte sanitare ce imbina design-ul vintage, pe care il adori, cu functionalitatea unor obiecte moderne. 

 

Indiferent ca iti doresti o cada freestanding, cu aspect deosebit, in care sa te relaxezi si sa te simti excelent, o oglinda demna de un castel sau pur si simplu o baterie de dus cu aspect retro, fii sigur ca te vei putea bucura de ele, la preturi foarte bune. Spre exemplu, nu trebuie sa platesti o avere pe baterii de dus vintage, care poate nici nu mai functioneaza perfect sau care poate au nevoie de restaurari ce vor costa enorm. Este suficient sa iti alegi preferata dintr-un magazin online. Si pentru a te convinge cat de frumoase sunt bateriile din magazinele de specialitate, in continuare o sa iti prezentam trei dintre preferatele noastre. Speram sa iti placa si sa alegi una dintre ele! 

 

Primul produs recomandat este Ideal Standard Reflections Baterie dus dubla comanda. Este o baterie aparent simpla, dar care impresioneaza prin eleganta si prin aspectul vintage, pe care cu siguranta il cautai si tu. Se monteaza foarte usor pe perete si o sa fii surprins de cat de bine va arata baia ta cu ajutorul acesteia. Ca si finisaj, poti alege intre crom sau crom-auriu. 

 

 

Desi nu este o baterie vintage cu adevarat, iti prezentam si Effepi Chic Baterie de dus incastrata, cu 2 iesiri, bronz. Este ideala daca nu vrei ca toata baia sa aiba aspect vintage, ci doar anumite elemente. Aceasta imbina perfect caracteristicile moderne cu un design ce ne aduce aminte de vremurile trecute. O poti comanda in urmatoarele culori: bronz, crom, crom-mat si auriu. 

 

 

Am lasat la final bateria care ni se pare cea mai potrivita pentru un aspect vintage: CasaBlanca Epoque Baterie dus dubla comanda cu set dus. Nu doar culoarea, dar si aspectul iti vor transforma baia in una de epoca. Este confectionata din alama si se monteaza pe perete. Para de dus este mobila. 

 

Care dintre aceste trei baterii de dus ti-au atras cel mai mult atentia? Pe care ai alege-o pentru baia ta cu aspect vintage si de ce?