cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Tendinte

  1. joi, 15 februarie 2024 11:43:23 Europe/Bucharest

    Te intrebi daca finisajul crom (mat sau lucios) este inca de actualitate pentru baterii de baie in 2024? Ei bine, orice designer de interior iti va raspunde cu siguranta afirmativ la aceasta intrebare! Bateriile de baie crom sunt si vor ramane elegante pentru totdeauna datorita aspectului lor modern si delicat. Sa aruncam o privire mai atenta asupra motivelor pentru care aceste clasice atemporale se vor afla mereu in trenduri!

    Read More
  2. miercuri, 31 ianuarie 2024 10:57:42 Europe/Bucharest

    Intr-un peisaj in continua evolutie al designului interior, baile au devenit spatii cheie pentru exprimarea personalitatii si stilului. In acest an, o tendinta distinctiva si impresionanta se contureaza in baile moderne - culorile negru si auriu devin protagoniste, iar bateriile de baie sunt elementele cheie care dicteaza aceasta transformare stilistica.

    Read More
  3. marți, 23 ianuarie 2024 11:01:58 Europe/Bucharest

    Nicio baie nu este completa fara o oglinda cu LED care sa atraga atentia intr-un mod subtil, dar de efect. Nu numai ca ofera utilitate ajutandu-ne sa ne pregatim pentru ziua care urmeaza, dar ajuta si la cresterea luminozitatii, conferind baii in acelasi timp un aer modern.

    Read More
  4. vineri, 19 ianuarie 2024 10:52:36 Europe/Bucharest

    Atunci cand se proiecteaza sau se renoveaza o baie, exista optiuni de design si functionalitate care trebuie luate in considerare. Desi niciuna nu este mai importanta decat cealalta, aranjamentul si amplasarea dusului detin o influenta puternica asupra aspectului si ambiantei intregii incaperi. Recent, dusurile fara bordura cu paravane walk-in au devenit o solicitare de top in randul proprietarilor de locuinte de astazi si nu e de mirare de ce!

    Read More
  5. miercuri, 3 ianuarie 2024 11:15:34 Europe/Bucharest

    Anul acesta a adus o schimbare radicala in lumea amenajarilor interioare, iar in centrul acestei transformari se afla spatiul de dus amenajat cu paravan walk-in, considerat fara doar si poate revelatia anului in spatiile de baie.

    Read More
  6. vineri, 22 decembrie 2023 12:31:47 Europe/Bucharest

    Oglinzile cu LED-uri sunt elegante, practice si o optiuni foarte populare pentru baile contemporane. Desi aceste modele de oglinzi sunt relativ usor de instalat, va fi nevoie sa respecti cativa pasi esentiali si poate chiar sa apelezi la ajutorul unui electrician calificat pentru a cabla lumina. De la pozitionarea oglinzii pana la fixarea acesteia pe perete, iata ghidul nostru pas cu pas pentru instalarea unei oglinzi iluminate LED.

    Read More
  7. luni, 20 noiembrie 2023 10:33:18 Europe/Bucharest

    Oglinzile cu iluminare LED reprezinta o inovatie remarcabila in designul si utilitatea obiectelor pentru baie. Acestea transcend functionalitatea traditionala a oglinzilor, oferind o experienta de machiaj sau ingrijire a tenului care aduce beneficii semnificative.

    Read More
  8. vineri, 17 noiembrie 2023 10:45:41 Europe/Bucharest

    Cabina de dus este un element cheie intr-o baie moderna si ajuta la amenajarea unui spatiu confortabil. Forma si stilul cabinei alese pot avea un impact destul de mare asupra designului baii tale.

    Read More