Urmeaza sa amenajati baia si ati hotarat ca o sa montati o cada? Atunci probabil ati inceput sa va ganditi deja la forma cazii si dimensiunile ei. Este foarte important sa stabiliti aceste detalii de la inceput, dupa ce masurati baia si vorbiti cu specialistii care se vor ocupa de montajul ei. Trebuie sa luati in calcul mai multe aspecte, astfel incat cada sa fie montata corect si baia sa arate impecabil. 

 

Si daca nu ati decis inca forma cazii care vi s-ar potrivi cel mai bine, in continuare avem cateva propuneri pentru voi. Ce ati alege dintre o cada de baie semirotunda si una ovala? Nu stiti ce sa raspundeti? Nu-i nimic, pentru ca in continuare o sa va prezentam cate doua modele din fiecare forma si va lasam sa hotarati ca este preferata voastra in materie de cazi de baie

 

Din categoria cazilor de baie ovale, prima data va prezentam Spatio Wanda Cada freestanding marmura compozit, 160x71 cm. Aceasta este o cada deosebita, freestanding, care va reprezenta punctul central de atractie al baii. Probabil visati de ceva vreme la o astfel de cada, mai ales ca sunt foarte populare cand vine vorba despre amenajarea bailor. Cada are o capacitate de 185 l, o greutate de 127 kg si este realizata din marmura compozit (Mineralicast) cu finisaj alb lucios. Nu este prevazuta cu preaplin sau cu orificiu pentru baterie, insa sistemul de scurgere este inclus. Este rezistenta la socuri (mecanice si termice), la pete (datorita suprafetei neporoase) si la zgarieturi si raze UV. Dupa cum puteti vedea, este o cada eleganta, desprinsa din revistele de amenajari interioare. 

 

 

Ce spuneti despre o cada neagra? Ce-i drept, nu este complet neagra, este bicolora, dar trebuie sa recunoasteti ca este inedita. Vorbim despre Besco Keya Cada freestanding 165x75 cm, negru. Noi ne-am indragostit de ea si speram sa va placa si voua la fel de mult. Este realizata din compozit, are o capacitate de 170 l si sifonul inclus este de tip click-clack.

 

 

 

Trecem la categoria cazilor semirotunde si prima propunere este Belform Equilibra Cada 120x120 cm. Aceasta este ideala chiar si pentru baile cu dimensiuni reduse, este realizata din acril de cea mai buna calitate, alb imaculat. Este o cada ce se monteaza pe colt, asa ca nu veti avea nevoie de un spatiu special pentru ea. Are o garantie impresionanta de 15 ani si are un design modern, care ii va permite amplasarea in orice baie. Noua ne place aceasta cada si suntem convinsi ca o sa o apreciati si voi. 

 

 

O cada putin mai mare, prin urmare mai incapatoare este Besco Mia Cada semirotunda, 140x140 cm. Aceasta este din acril alb si are o capacitate de 250 l. Se recomanda montajul incastrat si in pachet veti primi un suport montaj si picioare de sustinere. Este o cada eleganta, o cada ce o sa va aduca relaxarea de care aveti nevoie. Se curata si se intretine foarte usor si cu siguranta reprezinta o alegere excelenta, mai ales ca are si un pret foarte bun. 

 

 

Care dintre aceste cazi v-au placut cel mai mult? Ce forma ati alege pentru baia voastra? semirotunda sau ovala?