Cu totii ne dorim o casa pe care sa o numim ,,acasa”. O casa in care sa ne simtim bine din toate punctele de vedere, in care sa ne faca placere sa ne intoarcem si in care sa petrecem clipe de calitate alaturi de cei dragi. O casa devine ,,acasa” in momentul in care o personalizam, o decoram cu amintiri, o amenajam asa cum ne dorim, pana la ultimul coltisor si nu lasam nimic la voia intamplarii. O casa este ,,acasa” cand ne-am pus amprenta peste toate camerele, inclusiv peste cele carora poate pe moment nu le dam prea multa importanta pentru ca spunem ca nu petrecem prea mult timp in ele. Iar o astfel de camera este si baia.

 

Majoritatea persoanelor vor o baie functionala si care sa arate cat de cat bine. Insa petrecem destul de mult timp in baie, chiar daca nu ne dam seama la inceput. Asa ca este important sa fie o incapere decorata pe placul nostru si cu obiecte sanitare de cea mai buna calitate, pentru ca reparatiile in baie de cele mai multe ori sunt complicate si se poate ajunge si la spart gresia si faianta. Asa ca mai bine alegeti de la inceput obiecte sanitare calitative.

 

Si daca vorbim despre amenajarea baii, probabil o sa va vina in minte o intrebare: cada sau cabina de dus? Astazi o sa vorbim despre cazi de baie, pentru ca in continuare sunt la mare cautare, chiar daca am fi tentati sa credem ca au fost ,,intrecute” in popularitate de cabinele de dus. Inca nu s-a intamplat lucrul acesta si ,,batalia” dintre ele probabil va fi stransa si in viitor.

 

Iar daca va doriti o cada cu aspect spectaculos, care sa transforme total baia, va recomandam sa alegeti o cada ovala, eventual una freestanding, pentru o baie desprinsa din reviste. In continuare o sa va prezentam trei cazi ovale care cu siguranta or sa fie pe placul vostru.

Besco Goya XS Cada freestanding 142x62 cm

Daca vreti o cada care sa iasa in evidenta si care sa va incante privirea de fiecare data cand intrati in baie, atunci aveti nevoie de Besco Goya XS Cada freestanding 142x62 cm, alb. Este o cada deosebita, cu montaj pe mijloc, rezistenta la zgarieturi si cu suprafata antibacteriana. Noi credem ca arata foarte bine si ca va infrumuseta orice baie in care va fi asezata.

 

Besco Otylia Cada freestanding 160x77 cm

In cazul in care doriti sa amenajati baia cu elemente vintage, neaparat trebuie sa va uitati la Besco Otylia Cada freestanding 160x77 cm, picioare bronz. Este o cada parca desprinsa de la sfarsitul secolului 19, inceputul secolului 20, insa cu tehnologia secolului 21.

 

 

Ideal Standard Dea Duo Cada freestanding 190x90 cm

Iar daca vreti o baie cu aspect modern sau minimalist, atunci Ideal Standard Dea Duo Cada freestanding 190x90 cm este alegerea potrivita. Este o cada cu linii elegante, rotunjite, cu o garantie de 25 de ani.

 

 

Speram ca v-au placut recomandarile noastre de cazi ovale si ca o sa le luati in considerare in cazul in care va redecorati baia sau construiti o casa si nu stiti ce sa alegeti pentru viitoarele bai.