Prestigioasele competitii internationale de design, Red Dot Design Award si iF Design Award, si-au desemnat si in acest an castigatorii, iar trei dintre solutiile propuse de Ideal Standard au fost distinse cu premii. Red Dot Award a fost infiintata in anul 1955 si seteaza in fiecare an standardele pentru un design impresionant, iar iF Design Award, premiaza cele mai bune produse inca de acum 67 de ani. Anul acesta, la Red Dot au fost 18000 de inscrieri iar la iF Design peste 10000 de participanti. 

 

In competitie, s-a inscris si Ideal Standard, un producator de renume ce se regaseste si in portofoliul German Quality, iar trei dintre solutiile propuse au castigat numeroase premii de design. Este bine de stiut ca poti cumpara si tu aceste produse direct de pe site si te poti bucura de calitate si design exceptional. 

 

Incepem prin a-ti prezenta din gama de baterii cu senzor, una dintre solutiile premiate atat la Red Dot Award, dar si la iF Design Award. Este vorba despre Intellimix®, o baterie ce impresioneaza nu doar prin design, dar si prin functiile sale unice. Produsul distribuie atat sapun, dar si apa la fiecare utilizare, astfel incat nu va mai fi nevoie de alte dispensere. Aceasta baterie este 100% no touch si astfel devine solutia ideala pentru spatii publice: cladiri de birouri, spatii de agrement, centre comercile, hoteluri, restaurante si alte unitati unde exista trafic intens. Are un design exceptional, modern si in plus, este eco-friendly, avand in vedere ca economiseste apa si reduce deseurile asociate ambalajelor de sapun. Are incorporat un ecran de tip TFT ce afiseaza instructiuni de spalare si poate afisa chiar si imagini publicitare in timpul perioadelor de repaus. Bateria poate fi comandata in doua variante de culoare: Crom si Black Onyx. 

 

In cele ce urmeaza, o sa iti prezentam si doua dintre solutiile Atelier Collections, premiate la randul lor in cadrul competitiilor iF Design si Red Dot. Prima este Joy, o baterie cu un design integral turnat, cu linii curate si moderne. Este usor de curatat si se remarca prin simplitate si faptul ca se potriveste in orice baie. Este disponibila in patru variante de culori: crom, silver storm, magnetic grey si brushed gold. Joy nu este doar o baterie ce arata bine, ci este si sustenabila, deoarece are capacitatea de a reduce consumul de apa la 5l/min. Un alt punct forte al bateriei este reprezentat de cartusul cu discuri ceramice FirmaFlow, ce iti permite sa ajustezi extrem de precis temperatura apei. 

 

In final, iti prezentam si colectia Conca, din care fac parte atat baterii, dar si mobilier si alte obiecte din ceramica. Se remarca datorita curbelor oganice si detaliilor senzoriale. Desi este o colectie potrivita bailor moderne, a fost inspirata din colectia cu acelasi nume, creata de Paolo Tiche in 1972. 

 

 

Asadar, ori de cate ori iti doresti obiecte sanitare cu un design exceptional, recunoscut international la cele mai prestigioase concursuri, alege Ideal Standard!