Amenajarea interioara a casei poate parea simpla la prima vedere: alegem culoarea tapetului sau a vopselei lavabile, cumparam mobila, electronicele si electrocasnicele, iar la final plasam decoratiunile potrivite in locurile potrivite. Insa, multe persoane uita cat de important este iluminatul din locuinta. Daca nu alegeti de la inceput corpuri de iluminat calitative, este posibil sa faceti o alta investitie peste un anumit timp. Si nu este deloc placut sa platiti din nou si chiar sa fie nevoie sa faceti anumite modificari in tavan sau in perete (in functie de ce alegeti). 

 

Lumina artificiala calitativa este cea care va face sa va simtiti confortabil, va permite sa va desfasurati activitatile in voie si va confera sentimentul de relaxare. Daca lumina este prea puternica, o sa va deranjeze vizual si chiar puteti avea stari de disconfort. Iar daca lumina este prea slaba, este posibil sa cautati surse suplimentare de lumina. Foarte importanta este si tipul luminii: calda, rece sau neutra. Puteti alege tipul luminii in functie de culoarea peretilor, culoarea mobilei, cat de incarcata este camera cu mobila si decoratiuni, suprafata camerei si bineinteles, in functie de activitatile voastre. Pe piata exista si optiuni care va permit sa aveti fie lumina rece, fie calda sau neutra, cu o simpla apasare de buton. 

 

Iar daca va doriti sisteme de iluminat inteligente, calitative si care sa arate foarte bine, va recomandam plafoniere led. Dupa cum probabil stiti, becurile led sunt cele mai bune in acest moment. Asigura o lumina calitativa cu un consum minim de energie, iar durata lor de viata poate ajunge la peste 25000 ore. In cele ce urmeaza, o sa va prezentam sapte plafoniere led marca Eglo, care va vor transforma total sufrageria, oferindu-va cea mai buna lumina artificiala. 

 

  1. Eglo Pasteri Plafoniera 1x12W, antracit-maro: este o plafoniera eleganta, cu un led care ofera lumina calda, materialul abajurului este textil, iar durata de viata a becului este de 25000 ore. 

  1. Eglo Pasteri Plafoniera 1x12W, alb: este la fel ca precedenta, difera doar culoarea. Aceasta este potrivita in cazul in care doriti ca plafoniera sa nu iasa prea mult in evidenta. Are o garantie de 2 ani. 

  1. Eglo Fueva 1 Plafoniera patrata 1x10.95W, 3000K, alb: pentru o iluminare foarte buna si pentru un design modern al sufrageriei, puteti sa alaturati doua sau trei astfel de plafoniere. Ofera o lumina calda, iar puterea becului este echivalenta cu a unui bec incandescent de 90W. 

  1. Vreti un corp de iluminat din metal? Atunci alegeti Eglo Fueva 1 Plafoniera rotunda 1x10.95W, nichel. Aceasta se potriveste sufrageriilor elegante sau puteti sa o utilizati daca doriti o pata de culoare pe tavan. 

  1. Eglo Stellato 2 Plafoniera 1x60W, alb este ideala daca va doriti un corp de iluminat suspendat. Puteti sa o plasati deasupra mesei din dining sau deasupra barului, in special daca aveti sufragerie open space. 

  1. Eglo Polasso Plafoniera 1x3.3W, negru este o plafoniera moderna si cu aspect neobisnuit. Nu este chiar o alegere comuna, insa tocmai acesta este farmecul ei. O sa va transforme total sufrageria si cu siguranta invitatii o vor aprecia. 

  1. Si ultima, dar nu cea din urma, o plafoniera cu un aspect clasic, dar reinterpretat: Eglo Dakar 1 Plafoniera cu spoturi 3x40W, alb/nichel. Este o plafoniera care o sa va ajute sa mentineti o nota eleganta a sufrageriei. 



Speram ca v-au placut recomandarile noastre de plafoniere si ca veti alege macar una dintre ele pentru a va infrumuseta sufrageria!