In momentul in care o persoana isi achizitioneaza sau isi construieste o locuinta, ar trebui sa stie si cum o va amenaja la interior. Sunt persoane care prefera un anumit stil si nu se vor abate de la planul initial si sunt persoane care pe parcursul amenajarii isi dau seama ca pot imbina doua sau mai multe stiluri (vintage si modern de exemplu) pentru un rezultat de efect. 

Cu toate ca majoritatea persoanelor prefera o locuinta cu aspect modern, minimalist, se pare ca, in ultima perioada, tendinta este de a incorpora macar un element vintage sau extravagant pentru ca rezultatul final sa fie unul surprinzator. Iar sufrageria este locul ideal pentru astfel de ,,experimente”. Daca preferati sa nu aglomerati aceasta camera cu decoratiuni, cea mai simpla metoda de a-i schimba total aspectul este reprezentata de alegerea unei lustre LED moderne, extravagante. Va garantam ca toate persoanele care vor intra in casa voastra vor admira lustra si chiar vor intreba de unde pot cumpara si ei una asemanatoare. Pentru a va servi drept inspiratie, o sa va prezentam sapte lustre cu led extravagante, care vor impresiona prin design-ului si eficienta lor. 

 

  1. Lustra Eglo Montorio Lustra 3X5W, Ø46 cm, alb ne poate linisti datorita design-ului ei. Seamana putin cu un nor si multumita faptului ca este alba, se va incadra perfect, indiferent de culorile predominante din incapere. 

  1. Va doriti o locuinta eleganta din toate punctele de vedere? Atunci alegeti Eglo Pianopoli Lustra 15x2.5W, transparent. Aceasta va scoate din anonimat orice incapere in care va fi asezata si se va vedea foarte bine daca va fi asezata exact in centrul ei. 

 

  1. Eglo Toneria Lustra LED 128x0.5W, crom/cristal este potrivita pentru locuintele cu adevarat extravagante. Pentru a evita aspectul de kitsch, lustra aceasta trebuie sa fie piesa de rezistenta din incapere. Este o adevarata opera de arta moderna, care imbina tehnologia cu eleganta si materialele pretioase. 

 

  1. Daca v-ati dorit intotdeauna un candelabru in sufragerie, insa piesele vintage nu v-ar fi avantajat din punct de vedere al tehnologiei, atunci va recomandam Eglo Antelao Lustra rotunda 1x28W, transparent. Are un design asemanator candelabrelor din anii ‘20, cand se asculta jazz de calitate si toata lumea dansa pana in zori. 

 

  1. Tot pentru cei care isi doresc un candelabru inspirat din secolul 18 spre exemplu, recomandarea este Eglo Carpento Lustra 3x40W, alb mat. Are un design deosebit si in functie de preferintele voastre, puteti monta LED-uri care dau lumina calda, rece sau neutra. 

 

  1. Vreti o lustra cu aspect industrial, dar care sa beneficieze de tehnologie moderna? Eglo Gaetano Lustra, 1x24W, negru/Auriu este tot ce v-ati putea dori! Are puterea echivalenta a unui bec de 160W si durata de viata a LED-ului este de 25000 ore. 

 

  1. Si ultima recomandare de astazi este Eglo Amonde Lustra 5x6W, alb/crom. Este o lustra cu flux luminos reglabil, cu lumina calda si o putere echivalenta a unui bec incandescent de 265W. 

 

Dupa cum ati putut observa, toate lustrele prezentate astazi imbina design-ul extravagant cu tehnologia de ultima ora, astfel incat sa va bucurati si de o factura mai mica la energie electrica si sa aveti si o contributie la protejarea mediului inconjurator.