Iti doresti sa schimbi cada de baie, insa numai gandul la acest proces te nelinisteste? Stim ca poate iti faci griji in privinta transportului. De cele mai multe ori, marile magazine de specialitate, ofera transport abia peste cateva zile, iar unele nu ofera deloc. In plus, iti doresti o cada calitativa, de la un producator renumit, insa nu gasesti ceva 100% pe placul tau. Ce poti face in situatia aceasta? 

 

Noi iti recomandam sa comanzi cazi de baie online, de la un magazin renumit, care sa iti ofere garantia calitatii si servicii de livrare imediate. Daca alegi unul dintre modelele aflate pe stoc, vei putea sa te bucuri de el in cel mai scurt timp posibil. In continuare, o sa iti prezentam 5 cazi de baie cu livrare imediate, pe care le poti achizitiona dintr-un magazin online! 

 

Cazile din acril sunt printre cele mai populare de pe piata, datorita pretului foarte bun, usurintei in montare, calitatii lor si sa nu uitam de design. Acrilul este un material foarte maleabil, care poate fi turnat in diferite forme. Astfel, poti alege fie o cada clasica, fie una intr-o forma deosebita. In sensul acesta, iti recomandam Roca Tazia Cada acril 170x70 cm, de incastrat. Aceasta are dimensiuni generoase, astel incat sa te poti bucura de o baie relaxanta. Are o forma dreptunghiulara si o suprafata antialunecare. 

 

 

Desi sunt foarte bune, nu multe persoane apeleaza la cazi din otel. Noi iti recomandam Roca Contesa Cada otel 160x70 cm, de incastrat. Grosimea otelului din care este realizata aceasta cada (de 2,44 mm) ii va permite sa pastreze temperatura apei in mod constant si deasemenea, sa conferi baii un aspect deosebit. Cada va arata superb incastrata si poti comanda toate accesoriile necesare din acelasi magazin online. 

 

 

Cazile duo au inceput sa fie destul de populare si in Romania si trebuie sa recunoastem ca nu doar arata bine, dar sunt si practice. Daca iti doresti un astfel de model, iti recomandam 

Belform Duo Cada 168x126 cm. Este o cada din acril, cu o garantie impresionanta de 15 ani, care va arata perfect in orice baie. Cada se monteaza la perete si este dreptunghiulara. 

 

Daca iti doresti o cada dreptunghiulara, care sa se potriveasca intr-o baie cu design modern sau minimalist, te sfatuim sa alegi Ravak Formy 01 Cada acrilica 180x80 cm. Aceasta are o garantie de 10 ani (daca alegi accesoriile originale, cum ar fi suportul original pentru cada) si are un volum de 240 l. Cu ajutorul unei astfel de cazi, te vei putea bucura de bai lungi, relaxante, deoarece acrilul are proprietatea de a pastra apa calda cat mai mult timp.