Esti in cautarea unei baterii pentru lavoar calitative si la un pret foarte bun? Ai ajuns exact unde trebuie! Stim ca iti doresti ce este mai bun pentru baia ta, astfel incat sa nu fie nevoie sa schimbi obiectele sanitare dupa nici doi ani (in unele cazuri chiar si mai devreme). 

 

De aceea, vrem sa iti prezentam in continuare cinci baterii lavoare de la producatori de renume, care costa sub 500 lei. Astfel, te vei putea bucura si de calitate, de garantie si de preturi accesibile. Speram sa iti placa produsele pe care ti le vom prezenta in continuare! 

 

Pentru lavoarele ce se monteaza pe blat si nu au orificiu pentru baterie, iti recomandam Kludi Bozz Baterie lavoar inalta H32 cm. Are un design modern, care se potriveste in orice baie si inglobeaza o serie de tehnologii de ultima generatie: un sistem de montaj rapid, astfel incat sa o poti monta chiar daca nu esti expert in domeniu, limitator de temperatura, cartus ceramic, racorduri de alimentare flexibile. Este incadrata in grupul acustic I si in clasa de debit Z. Are o garantie de 5 ani. 

 

 

Ce spui daca iti recomandam o baterie de lavoar alba? Da, ai citit bine! Iti recomandam sa ,,spargi” monotonia din baie sa alegi macar un obiect sanitar intr-o alta culoare decat cele traditionale, cromate. Propunerea noastra este Kludi Pure&Easy 100 Baterie lavoar cu ventil pop-up metalic, alb. Este o baterie cu o presiune minima de 3 bar, cu un cartus ceramic Eco, un limitator de temperatura, maner plin si ventil metalic de tip pop-up. Beneficiaza de o tehnologie Eco, cu ajutorul careia poti economisi minim 40% apa. Am spus si ca arata superb? 

 

 

Pentru lavoarele clasice, care au orificiu pentru baterie, iti recomandam Ideal Standard Tesi Baterie lavoar monocomanda cu ventil pop-up. Este o baterie cu monocomanda, cu ventil mecanic de tip pop-up, cartus ceramic si limitator de temperatura. De asemenea, beneficiaza si de aerator Cascade, racorduri de alimentare flexibile si sistem de montaj Easy-Fix. 

 

 

Revnind la bateriile ce se monteaza pe blat, vrem sa iti prezentam si Ideal Standard Gio Baterie lavoar inalta, fara ventil. Aceasta are un sistem de montaj Easy-fix, racorduri flexibile, un perlator ascuns, limitator de debit (5 litri/minut). Important de specificat ca se poate monta doar pe blaturi de maximum 30 mm grosime. 

 

 

Am lasat la urma o baterie deosebita, pe care suntem siguri ca o vei alege daca iti doresti o baie cu aspect minimalist. Este vorba despre CasaBlanca Lira Baterie lavoar monocomanda Cold Start, negru mat. In primul rand, vei observa aspectul deosebit al bateriei, datorita caruia vei putea evita incalzirea inutila a apei: se porneste direct cu apa rece si numai daca iti doresti poti activa incalzirea. Bateria are racorduri de alimentare din inox, anti-coroziune, un control debit si temperatura si aerator. Se bucura de 5 ani garantie. 

 

 

In incheiere, speram ca ti-au placut produsele pe care le-am prezentat. In cazul in care ai nevoie de o baterie pentru lavoar sub 500 lei, alege una dintre acestea!