In ziua de astazi, locuintele tind sa fie din ce in ce mai mici in raport cu asteptarile noastre, indiferent daca vorbim despre apartamente sau despre case. Casele si blocurile construite la  finalul anilor ‘90, inceputul anilor 2000 erau foarte spatioase in raport cu locuintele si blocurile vechi. Acum insa, spatiul pare ca se micsoreaza din nou, de la an la an. 

 

Iar motivele sunt variate: dezvoltatorii imobiliari vor sa reduca toate costurile, astfel incat sa se asigure ca vor vinde tot ce au construit, oamenii nu mai sunt dispusi sa plateasca foarte mult pe o locuinta noua si in plus, dezvoltatorii gandesc pe termen lung, mai ales in zonele in care cererea este mare. Pentru a pastra totusi camerele la un anumit nivel din punct de vedere al confortului, se reduce spatiul alocat bucatariei si al bailor. Chiar si asa, acestea sunt mai mari decat cele ale unui bloc mai vechi, insa locatarii sunt nevoiti sa gaseasca solutii moderne pentru a profita de fiecare spatiu. 

 

Ce-i drept, in ziua de astazi, o baie mica poate fi utilata complet si va poate ramane si loc pentru anumite corpuri de mobila sau decoratiuni. Cum? Alegand obiectele sanitare potrivite, care sa economiseasca spatiul si, de asemenea, sa creeze impresia de spatiu. Iar cele mai reprezentative obiecte sanitare care pot schimba total aspectul bailor sunt cabinele de dus. Foarte multe persoane le aleg in defavoarea cazilor si este de inteles pentru ca sunt mult mai practice (toata lumea face dus dimineata, nu baie) si sunt foarte utile in cazul unei bai mici. Aveti la dispozitie o multime de modele de cabine de dus, iar in ultimul timp s-au facut remarcate cabinele cu usi pliante. De ce? In continuare o sa va prezentam trei motive pentru care sa alegeti cabine de dus cu usi pliante. 

 

  1. In primul rand, va recomandam sa alegeti o astfel de cabina de dus datorita spatiului pe care il veti economisi. Daca spre exemplu cabina de dus este amplasata langa un calorifer si nu puteti monta una cu usa batanta, usile pliante sunt cea mai buna alegere. 

  2. Din punct de vedere estetic este cea mai buna alegere. Puteti lasa usa pliata tot timpul (in afara momentelor cand nu faceti dus) si astfel va crea impresia de spatiu. Sau daca vreti ca baia sa aiba in fiecare zi alt aspect, puteti sa nu mai pliati usile. Totul depinde de preferintele si dispozitia voastra. 

  3. Rezista foarte mult in timp: aceste usi sunt proiectate astfel incat sa reziste unui numar mare de plieri, asa ca nu va trebui sa va faceti probleme. 

 

Bineinteles ca mai sunt si alte avantaje ale alegerii unei astfel de cabine de dus, insa va lasam pe voi sa le descoperiti. In magazinele online de specialitate veti gasi zeci de modele de cabine de dus cu usi pliante, pentru toate gusturile, astfel incat este imposibil sa nu va alegeti preferata. 

 

Asadar, daca aveti nevoie de o cabina de dus si baia are dimensiuni reduse, contati pe o cabina cu usi pliante.