cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10
FILTRE

Ai filtrat produsele dupa

 1. SERIE: Sterge acest articol Eurodisc Joy
Categorie
  1. Baterii bideu (2)
BRAND
 1. GROHE

baterii de bideu

Baterii de Bideu

Baterii de Bideu
FILTREAZA
 • -20%
  Grohe Eurodisc Joy Baterie bideu monocomanda, cromata

  Pret normal: 1.12812 lei

  Special Price 90250 lei

 • -20%
  Grohe Eurodisc Joy Baterie bideu monocomanda, alba

  Pret normal: 1.46656 lei

  Special Price 1.17324 lei

Bideul este un obiect sanitar destinat curatarii zonelelor intime cu un jet de apa puternic dupa folosirea toaletei si se numara printre acele obiecte sanitare care au revolutionat igiena personala. El reduce riscul aparitiei unor boli in zona intima si este foarte usor de folosit si de instalat, nu are nevoie decat sa fie racordat la o sursa de apa. El se poate instala singur sau poate fi atasat toaletei.  

Ai la dispozitie mai multe tipuri de bideuri daca te decizi sa incluzi unul pe lista de amenajare baie, unde mai trebuie sa adaugi si baterii pentru bideu. Exista bideul lipit de perete si cu montaj pe podea, care nu are tevile la vedere; bideul suspendat, fixat in perete, care ocupa mai putin loc si este ideal pentru baile mici, oferind si un aspect modern – el poate fi folosit la pachet cu o toaleta suspendata, pentru un plus de efect; si bideul montat pe podea, care nu este asezat aproape de perete, asa ca tevile pot ramane vizibile in absenta unui montaj mai elaborat. Exista bideuri ovale si bideuri rotunde, bideuri clasice si bideuri electrice.

Totodata, gasesti mai multe tipuri de baterii de bideu - cu monocomanda (care au un singur maner, ceea ce face mai simpla reglarea temperaturii) sau cu dublacomanda (reglarea temperaturii este mai dificila pentru ca are doi robineti), baterii de bideu inalte sau unele prevazute cu dus igienic, baterii de bideu auriu mat sau cupru mat, pentru un aspect vintage s.a.m.d. Asa nu ezitati sa intrati la sectiunea baterii baie cand incepeti cumparaturile, aveti de unde alege.