cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Standuri prosoape si WC

Modele de standuri baie pentru baia ta

Una dintre cele mai elegante metode pentru agatarea prosoapelor in baie este reprezentata de standuri prosoape. Acestea ocupa putin spatiu si sunt perfecte daca nu iti doresti sa montezi etajere sau alte suporturi ce se fixeaza prin gaurirea peretilor. De asemenea, sunt perfecte si daca locuiesti in chirie si nu poti face modificari in baie, deoarece tot ce trebuie sa faci este le plasezi pe pardoseala, in locul dorit. Nu au nevoie de fixare, acesta fiind marele avantaj al lor. 

Tipuri de standuri prosoape de calitate

 

La GQS vei gasi numeroase tipuri de standuri prosoape de calitate. Poti opta pentru standuri singulare, standuri duble sau chiar triple, in functie de cate prosoape doresti sa agati in acelasi timp. Cele mai populare astfel de standuri sunt realizate din inox sau din sau din metal (ori combinatie dintre acestea) astfel incat ai garantia ca vor rezista la abur, umezeala si la produsele de curatare adecvate bailor. De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta bacteriilor, deoarece inoxul este de obicei foarte usor de curatat sau este tratat cu un strat antibacterian. 

 

In functie de preferintele tal, poti opta pentru standuri clasice sau pentru standuri moderne, ce se potrivesc chiar si in baile minimaliste. 

Avantajele unui stand WC

 

Tot pe site-ul nostru vei gasi si standuri WC. Acestea reprezinta o solutie eleganta si practica pentru rolelele de hartie igienica. In acest fel, nu mai trebuie sa gauresti peretele pentru a fixa suportul de hartie si te vei bucura de o decoratiune cu rol practic. 

 

Poti opta pentru standuri WC clasice, ideale doar pentru hartie igienica sau pentru standuri complexe, care au si suport pentru perie de WC. Astfel, un singur stand reuseste sa inlocuiasca doua accesorii pentru baie, intr-un mod elegant si practic. In magazinul nostru gasesti standuri ce au suport pentru doua role si o perie, stand WC doar pentru hartie sau stand WC cu suport pentru doua role de hartie si perie WC.