cel mai mare magazin online de
obiecte sanitare
Call Center
021 212 30 10

Ravak Evolution PU Plus Cada acrilica 180x102 cm

Cod produs: C1010P0000

4.07942 lei
(-10%)
3.67148 lei
Livrare
Livrare GRATUITA!
Cantitate:

Detalii

Designer:

Cazile PU Plus sunt de departe cele mai bune cazi din punct de vedere calitativ, din intreaga lume. Tehnologia PU Plus inlocuieste materialele pe baza de fibra de sticla folosite la cazile clasice, cu spuma poliuretanica. Din constructie intarirea cu spuma este foarte rigida si are calitati excelente de izolare termica si fonica.

Calitate si avantaje 100%
Tehnologia PU Plus este o metoda unica de fabricatie dezvoltata de RAVAK impreuna cu concernul German BAYERN. Productia este total automatizata, astfel se exclud orice erori de fabricatie. 
Greutatea cazilor fabricate cu tehnologia "PU-PLUS" este mai mare cu 40% decat a cazilor din acril obisnuite, si asta se poate observa si la rigiditatea produselor care este cu mult deasupra normei europene EN 198.
Spre deosebire de armarea clasica, tipul PU PLus este reciclabil.
Datorita proprietatii de termoizolare a spumei din poliuretan, apa din cada dumneavoastra de baie se raceste mult mai incet in comparatie cu cazile obisnuite.
Dimensiuni:1800x1020 mm
Volum: 265 litri
Nici macar nu trebuie sa incercati sa va relaxati. In cada de baie EVOLUTION, linistea si armonia apar in mod natural. Forma ovala ne ajuta sa creem sentimenste de siguranta si calm. Forma arcuita a cazii se contopeste in imaginea unui intreg armonios si linistitor.

Caracteristici

Garantie 10 ani
BRAND RAVAK
FORMA Dreptunghiulara
MONTAJ Incastrat, Langa perete
SERIE Evolution
MATERIAL Acril
CULOARE Alb
LUNGIME 180 cm
LATIME 102 cm
LIVRARE 7-15 zile

Spuneți-ne ce credeți despre acest produs!

Adauga un Review
    Please, wait...