cel mai mare magazin online de
obiecte sanitare
Call Center
021 212 30 10

Ravak ASRV3 Usa dus glisanta 75 cm

Cod produs: 15V3010211

Garantie: 10 ani sistemul AntiBlock
Producator:
78659 lei
Discount 7864 lei (10%)
70795 lei

* Câmpuri necesare

78659 lei
Discount 7864 lei (10%)
Cantitate:
Compara | Favorite
Garantie: 10 ani sistemul AntiBlock
Producator:
 

Detalii

Dimensiuni: 720-740 mm

Inaltime:1880 mm

Culoare profil: Alb

Diverse modele:

Puteti alege profilul de culoare alb si panoul din sticla securizata, transparenta, tratata anticalc sau grape, sau material plastic cu diferite decoruri

  

Mecanismul AntiBlock previne blocarea sau deformarea partilor culisante marind longevitatea produsului. Suprafetele canelate de culisare sunt facute dintr-un plastic special, ceea ce duce la o frecare foarte mica intre partile mobile. 

Etanseitate maxima:

Constructia profilelor SUPERNOVA asigura o etanseitate absoluta a cabinei: apa care patrunde prin profil va fi drenata in interiorul cabinei printr-un orificiu conceput special.

 

AntiCalc ne economiseste timpul si energia. Acesta este invizibil, respinge apa, formeaza un strat protector pe suprafetele de sticla. De aceea sticla este mai usor de intretinut.

Sunt intercomparabile:

Un avantaj suplimentar al cabinelor Supernova, este ca acela ca produsele se pot combina intre ele, obtinand cabinele de dus dorite, in functie de dimensiunile locului unde dorim sa le instalam. Se pot folosi, deasemenea, pereti fixi Supernova, care au profile de conectare oferite gratuit. Trebuie sa tinem cont de inaltimile partilor componente ale cabinelor.

Usile ASRV3 se pot combina intre ele, pentru a forma o cabina cu 2 usi glisante, cu intrarea prin colt. Prin combinarea diferitelor dimensiuni ale produsului ASRV3 puteti obtine o cabina patrata sau o cabina dreptunghiulara.

Caracteristici

Garantie 10 ani sistemul AntiBlock
BRAND RAVAK
FORMA Dreptunghiulara
SERIE Supernova
MATERIAL Acril sau plastic, Sticla securizata
LUNGIME 75 cm
INALTIME 188 cm
LIVRARE 7-15 zile

Adauga un review despre: Ravak ASRV3 Usa dus glisanta 75 cm

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Design
Livrare