cel mai mare magazin online de
obiecte sanitare
Call Center
021 212 30 10

Duravit SensoWash D-Code Vas WC monobloc pe pardoseala 36x69 cm

Cod produs: 21420900002

Garantie: 5 ani
Producator:
1.45677 lei
Discount 21852 lei (15%)
1.23825 lei
Cantitate:
OR
Garantie: 5 ani
Producator:
 

Detalii

Design: Sieger Design
Vas de WC monobloc cu functie de spalare
Nu include rezervorul WC
Priza pentru setul de conexiuni Vario (orizontal sau vertical), lungime ajustabila (70 - 180 mm), cot de conexiune Vario
Priza verticala intre 170 - 210 mm
Elemente de conexiune pentru Duravit SensoWash D-Code Capac WC cu functie de spalare inclusa
Elemente de fixare incluse
A se achizitiona numai impreuna cu Duravit SensoWash D-Code Capac WC cu functie de spalare (cod 610100002100200)
Dimensiuni: 360x695 mm
SensoWash D-Code se potriveste perfect seriilor ceramice proiectate de Sieger Design la un pret rezonabil. Unitatea de control montata pe scaunul de WC lateral este potrivita pentru folosirea in zone publice si semi-publice.
Toate functiile SensoWash D-Code sunt actionate de catre o telecomanda, incepand de la capacul de WC cu motor si comanda de deschidere si inchidere. Multumita tehnologiei de inchidere discrete, capacul de WC se poate inchide usor si cu mana. Scaunul de toaleta incalzit este placut la atingere, iar temperatura sa poate fi controlata individual. Un senzor se asigura ca nu se va infierbanta. Dupa folosirea toaletei, doar selectati functia dorita - Rearwash, Comfortwash sau Ladywash - si bucurati-va de curatarea cu apa calda. Aceasta este urmata de un debit fin de aer cald, care usuca. Temperatura apei, volumul de apa, pozitia duzei si temperatura de uscare sunt ajustabile individual. Pentru un plus de confort, preferintele personale se pot stoca in 2 profile diferite.
Progresul tehnologiei sofisticate face posibila mutarea tuturor conexiunilor si tehnologiei pentru capacul de WC - apa pentru curatare, energie pentru functionare - in interiorul ceramicii toaletei. Aceasta face ca instalarea sa fie simpla si usoara. Exista 3 etape - pre-instalare, instalarea toaletei si asamblarea finala a dusului capacului de WC.
Functiile toaletei:
Rearwash: dupa folosirea toaletei, spalarea din spate este atat placuta, cat si sigura. Temperatura apei, volumul si pozitia duzei pot fi ajustate individual si, odata salvata aceasta comanda, va fi usor de selectat. Tija pentru spray are o suprafata din otel inoxidabil ultraigienica si o duza inlocuibila. Tija pentru spray si duzele sunt curatate automat inainte si dupa fiecare folosire.
Comfortwash: functia ofera o spalare mai larga deoarece tija pentru spray se misca inainte si inapoi. Alternativ, functia ofera si un jet pulsatoriu de apa.
Ladywash: dezvoltata in special pentru nevoile utilizatorilor de gen feminin, functia foloseste un jet de apa la un unghi anatomic confortabil pentru o curatare usoara. Ca si functiile Rearwash si Comfortwash, setarile individuale pot fi selectate si tija pentru spray si duzele vor fi curatate automat inainte si dupa folosire.
Uscarea cu aer cald: functiile de spalare sunt urmate de o functie de uscare cu aer cald. Temperatura aerului de uscare poate fi ajustata din telecomanda. Este posibil, de asemenea, ca si aceasta functie sa fie salvata la preferintele personale, putand fi selectata din nou, mai tarziu.

Caracteristici

Garantie 5 ani
BRAND DURAVIT
FORMA Dreptunghiulara
MONTAJ Pe pardoseala
SERIE SensoWash
MATERIAL Ceramica
CULOARE Alb
LUNGIME 69 cm
LATIME 36 cm
LIVRARE 15-30 zile

Adauga un review despre: Duravit SensoWash D-Code Vas WC monobloc pe pardoseala 36x69 cm

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Design
Livrare